duminică, 27 iunie 2010

Radu Sarbu - Un Presedinte Corupt la PNTCD ?




Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Intrebare: Este Normal ? ca un om ca Radu Sarbu, asupra caruia exista asemenea Suspiciuni de Coruptie sa Conduca un Partid si Cu Atit mai Mult PNTCD/Partidul National Taranesc Crestin Democrat ?

1. Suspiciunea e deja o nota Foarte Proasta pentru ca unui om 100% onest nu prea au cum sa ii iasa asemenea suspiciuni. De ce ? Fiind onest, este foarte dificil sa-i Inventezi asemenea fapte si e ... Vezi mai multPrea Greu/Complicat si foarte riscant sa Faci Probe False atit de bune incit sa poata fi condamnat. Un om 100% onest, pune cartile pe masa singur si din proprie initiativa, pentru a-si mentine imaginea curata, din simplul motiv ca NU ARE NIMIC DE ASCUNS.

2. Nu numai ca exista suspiciunea dar exista si Proces in care Radu Sarbu este parte impotriva careia s-a facut plingerea penala. Daca nu are nimic de ascuns, deci nu e Corupt, atunci trebuia sa faca tot ce se poate pentru A FI JUDECAT ! Neavind Nimic de Ascuns Nu ai cum sa Pierzi la proces. Acest lucru insa nu s-a intimplat (de obicei nu se intimpla in cazul celor corupti)

3. Mai mult exista un NUP (neinceperea urmaririi penale) lucru care face ca suspiciunile sa devina si mai mari.

Repet Intrebarea:

Intrebare: Este Normal ? ca un om ca Radu Sarbu, asupra caruia exista asemenea Suspiciuni de Coruptie sa Conduca un Partid si Cu Atit mai Mult PNTCD ?
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Reformarea Romaniei Incepe de la/Trebuie facuta de... partide. Cum ar putea niste partide Nereformate, conduse de oameni Corupti sa puna "umarul" la Reformarea (evident onesta) a Romaniei.

------------------------------------

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra Nota: urmatorul articol, care face referire si la Radu Sarbu, are anumite derapaje(inclusiv antisemite), cu care nu sint de acord. Informatiile insa pot fi utile si trebuie analizate.

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5000&format=html

-----------------------------

Citeva mici scandaluri ale lui Radu Sarbu de la FPS

Conform linkului de mai jos, aparut in ziarul Puterea, la data de
1.06.2010, se demonstreaza ca interesele pe care Radu Sarbu le are de
aparat sunt si propriile sale interese fiind dispus sa arunce ORICE in
...
lupta pentru a-si apara propria piele...

 
http://www.puterea.ro/news3015/%E2%80%9ECuibu%C8%99orul%E2%80%9D-parlamentarilor-in-aten%C8%9Bia-instan%C8%9Bei-Plangeri-penale-in-afacerea-privatizarii-Hotelului-Bucure%C8%99ti.htm

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu