duminică, 6 iunie 2010

Problema Palestiniana

 
Echipa celor patru jurnalistilor romani plecati in Siria in documentare - Eliza Francu, Vlad Teodorescu, Ion Cristoiu si Victor Roncea - si-a incheiat ieri deplasarea aterizand la Bucuresti doldora...

Miscarea Tehnocrata Romania NoastraMiscarea Tehnocrata Romania Noastra Precum am mai spus istoria e formta din bile albe amestecate cu negre. Fiecare are de partea lui o bucata buna de Dreptate amesetecata cu Nedreptate bine legate una de cealalta. Ele nu pot fi analizate separat.

Unica solutie este abandonarea URII, si lasarea a TOT ceea ce a fost pentru istorie. Alta cale nu exista.

Dreptatea istorica e la unii iar dreptatea momentului e la ceilalti. Care primeaza ? Greu de spus, pentru ca a-i face unuia dreptate echivaleaza cu a face altuia o nedreptate, atit timp cit se tin batzosi si nu vrea nici unul sa renunte la nimic.

Cind te gindesti ca sint neamuri ti se ridica parul in cap.

Intr-o asemenea incurcatura Socio-Politica, unica rezolvare este Aplicarea unui Principiu Fundamental al Omenirii si lasarea Dreptatii Istorice in Plan Secundar.

Principiul este Urmtorul:

Oamenii pentru a putea Trai Normal si Civilizat au Nevoie de Pace. Oricine Pune in Pericol Linistea celuilalt Incalca Acest Principiu.

Luam situatia actuala si nu tinem cont de Istorie.

Exista un stat, care (repet nu tinem cont de istorie - daca tinem cont de ea ajungem la adam si eva si intotdeuna va fi existat un strabunic care a facut ceva care nu i-a convenit altui strabunic) Exista. Daca vrei sa ai un stat si tu, gindeste Constructiv. Lasa-l pe vecinul sa existe si cere-i sa te lase si el in pace.

Asa se va rezolva problema acolo.

Unii inteleg lucrurile astea mai bine, altii mai putin bine, pentru ca sint saraci si neinstruiti si deci Manipulabili.

Nu spun ca are Dreptate unul sau Altul. Spun doar Ce Trebuie Facut ca sa se Incheie Circul.

Cum ii convingi pe cei mai putin instruiti sa faca ce trebuie ? Poate prin Neo-Tehnocratie...Restul cailor s-au epuizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu