joi, 3 iunie 2010

Tehnici de Manipulare Demascate - Biserica face Politica ! si asta nu e bine.

Se refera la filme publicate pe Youtube de un Cont Numit "DeschideOchii"
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Prea Revolutionar ! Prinde la Oamenii Neinstruiti. O fi reactie la campania Impotriva Construirea Catedralei Neamului.

Nu zic ca nu spune lucruri adevarate dar Stilul Nu-mi Place Deloc. Asta e tehnica clasica de Manipulare.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Contine si afirmatii gresite: In Rusia, comunismul a adus mai multe avantaje decit dezavantaje. In 1916-1917 populatia Rusiei era formata majoritar din Muritori de Foame care munceau pe peminturile celor bogati. Revolutia bolsevica le-a adus majoritatii rusilor drepturi - scoala, asistenta sanitara etc. Deci nu tot ce zboara se maninca. Marea majoritate a rusilor nu aveau proprietati si n-au avut ce pierde. E drept ca biserica si reprezentantii ei au avut de suferit/pierdut...Dar oare de ce bolsevismul a reusit sa faca lucruri pe care Biserica nu reusise sa le faca pina atunci ? Nu cumva Biserica avea niste probleme ? Si apoi Bolsevismul nu a fost tot voia Domnului ?

Comunismul in Romania a insemnat altceva pentru ca Romania era stat Capitalist bazat pe proprietate si bolsevismul a intors totul cu fundul in sus. Spre deosebire de Rusia in Romania multi au avut de pierdut.

Acest domn, vrea sa provoace revolutie si preaslaveste armata si biserica. Daca se face revolutie, si Basescu ar folosi armata ca sa mentina ordinea...probabil va striga...dictatorul ? E mare haosul...si cu informatiile e foarte usor sa te joci ca oamenii neinstruiti musca momeala.

In plus amesteca foarte multe chestii, in mare viteza...si omul neinstruit se pierde complet...si ramine cu partea Revolutionara...si o sa zica uite asta ne vrea binele...
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ideea este ca omul este prea Pornit si Prea Implicat prin meseria lui, ca sa se poata considera ca ar putea fi Obiectiv.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Adevarul nu e ALB sau NEGRU. Adevaruri "ABSOLUTE" tin de LOGICA si logica apartine Omenilor de Stiinta, pe care Tot Dumnezeu ni i-a lasat.

Cea mai buna e Masura in Totate.

Aplombul cu care acest domn face afirmatii Indica Fara Posibilitate de Tagada ca Biserica Face Politica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu