sâmbătă, 5 iunie 2010

Ce este Normalitatea intr-o Societate Moderna ?

Ce este Normalitatea intr-o Societate Moderna ? O Definitie a Normalitatii este Necesara pentru a Exista Un Model de Normalitate catre care sa Tindem si pentru a Nu Mai Accepta starile de Anormalitate ca Normale.


Trebuie sa Recunoastem ca Traim intr-o societeate Anormala, dar Nu Trebuie sa si Acceptam acestu lucru. Prin Urmare Trebuie sa si Facem Ceva pentru a Reveni la un Model de Normalitate General Acceptabil.


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Normalitate insemna sa mai avem timp si pentru noi insine si pentru copii nostri.

Normalitate insemna sa nu reducem viata strict la bani, case, masini, haine si vacante de lux. Am uitat sa traim pentru noi.

Normal e sa-ti trimiti copilul la scoala si sa bagi mina in foc ca vine intreg de acolo si ca nu-l invita nimeni sa ia droguri...

Normal e sa ai la televizor desene animate normale si nu aberatii care zdruncina psihicul copiilor care este in dezvoltare.

Normal este ca la televizor in presa, la politicieni, in muzica sa gaseste modele de cum trebuie sa fie si nu anti-modele/cum nu trebuie sa fie lumea, care acum ssint acceptate ca Normalitate.

Normal este sa-ti lasi casa deschisa si sa pleci si sa gasesti totul cum ai lasat.

...si multe altele....si atunci...vom avea linistea si fericirea la care rivnim atit de 
mult.
 
VS
 
...si multe,multe altele..de ex.sa ai o clasa politica ...normala..
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
O clasa politica normala se poate face dar cu efort. E nevoie de un partid nou facut cu oameni noi, civilizati. Cele de acum sint compromise, nu se pot reforma, si sint "cancerizate" de coruptie. A incerca sa le tratezi poate sa dureze 50 de ani. Nu avem atita timp. Romania are nevoie de o solutie mai rapida. Nu neaparat facuta cu heirup, asa cum ... Vezi mai multeste foarte la moda, dar mai rapida.

Este in mod cert mai simplu sa faci un partid nou de la zero si sa-l cresti decit sa incerci repari ceva prea stricat ca sa mai poata fi reparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu