joi, 10 iunie 2010

Lumea Incotro ? - Presa, Legisltie, Educatie, Normalitate, Viitor

Omenirea/Romania Incotro ? - Presa, Legislatie, Educatie, Normalitate, Viitor


Bun. Ideea este ca:

1. Nebuni vor exista intotdeauna
2. Oameni de presa la fel si nevoie de bani
3. Educatie...nu stim...trebuie sa incercam sa facem sa existe.

Presa trebuie sa ofere modele pozitive nu negative. Oamenii daca vad asa ceva inteleg ca e Normal sa existe asa ceva in societate, fara sa-si dea seama ca e un caz izolat si nereprezentativ.

Presa trebuie sa arate modele, adica cum trebuie sa fie si nu neaparat realitatea. Intr-o societate in care realitatea este peste 50% negativa a o prezenta abuziv va duce la obisnuirea populatiei cu acea realitate si nu la imbunatatirea lucrurilor.

Politicienii, Presa si Muzica in mod special, sint Formatori de Opinie si activitatea lor trebuie corect reglementata prin lege, pentru ca ele au impact asupra Psihologiei Colective.

O afacere de presa nu este asimilabila cu orice fel de afacere, pentru ca are Impact asupra Opiniei Publice, deci are rol Educational.

Ceea ce am pus in aceste rinduri trebuie dezvoltat si introdus in Legislatie.

Presa in numele banilor, distruge tot, inclusiv Educatia si asta nu e normal.

Ajungem treptat ca oamenii care traiesc izolati de restul lumii sa fie mai educati din punct de vedere moral decit restul societatii si ajungem sa ne intrebam, la ce mai foloseste societatea ? Migram spre haos ?

Avem suficient know-how in acest moment pentru a Opri aceasta tendinta. Daca nu intervenim caruta o va lua la vale si n-o va mai putea opri nimeni.

Deja avem generatii needucate, care la rindul lor dau nastere altor generatii si mai neeeducate.

In citeva zeci de ani situatia va scapa complet de sub control. O sa ajungem sa avem presedinte cu inel in nas si o sa zicem...ce bine era pe vremea lui Iliescu si Basescu.

Eu prefer sa ajung sa zic ca erau rau, dar asta insemna sa construim ceva, adica educatie pentru societate si nu sa distrugem educatia care exista.

In Romnia din 1990 incoace educatia a mers in jos nu in sus si Democratia / Libertatea au fost intelese ca abolirea ordinii si nu ca ordine democratica.

Fenomenul se manifesta in mod accentuat si in vest.

De asta unii se intreaba acum, daca in ciuda tuturor dezavantajelor, pentru omul de rind nu era mai bine pe vremea lui Ceausescu.

Faptul ca unii au ajuns sa-si puna asemenea intrebare, e un semnal de alarma si este Semn ca Trebuie sa Facem Ceva caa sa schimbam directia inainte de a fi prea tirziu.

 COV


.. dar omul de rând se bucurã când vede cã si ãia "marii" au probleme de tot felul
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu e vorba ca noi sintem mizerii, pentru ca asta chiar daca e adevarat nu solutioneaza problema. Insemna ca poporul nu are lideri care sa-l conduca cum trebuie. Asta insemna.
COV
... Techno brother ... esti pe undã ... sã dea Domnu' sã-ți reuseascã manevra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
O sa incerc sa o fac sa reuseasca. Du vorba mai departe si poate reuseste :) Am nevoie de o campanie mai intensa pe interenet adica am de oameni care sa faca mai mult decit sa aplaude. Am nevoie de oameni activi care sa vorbeasca. Simpatizantii sint necesari dar nu si suficienti.
GN
si asta e adevarat MTRN! Educatia nu e o chestiune simpla! Mai mult, exista clar o politica de indobitocire la nivel international, pentru ca nimeni nu are nevoie e oameni culti, inteligenti, sunt f. greu, sau chiar imposibil de manipulat, pe cand, homosapiens redus la stadiul de animal poate fi oricand condus acolo une 'vrea desteptii':)
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Vezi ca stii...Deci sa ne luptam pentru Homo Sapiens ! Sa educam oamenii, sa eliminam Ura din Politica si Atunci va fi Mai Bine pentru Toata Lumea.

GN
Numai oamenii care VOR sa stie, afla! Celorlalti poti sa le urli in ureche si tot nu vor auzi nimic..de priceput ce s amai zic..
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Just si asta...si aceia mai pricep dar trebuie aboradati intr-un anume mod :) - pasnic de sigur...pentru a-i convinge.
 
 
COV
 
.. din păcate la multi este ca-n zicala aia cu popa care vorbește pentru o babă surdã
 
GN
 
Trebuie sa apelam la primul mod de invatare( f. eficient si la animale), adica, reflexul lui Pavlov..la stimul, incepi sa salivezi..daca animalele pot s ainvete asa, banuiesc ca nu va fi o pb. pt homosapiens la stadiul de animal;)
 
VS
 
Problema fundamentala este cea a libertatii pe care ne-o asumam.Cum raspundem intrebarilor :
-Cata libertate mi se da?
-Cata libertate imi iau?
Da,libertatea este nelimitata!Limitele ei le fixam noi.Rainer Maria Rilke a scris un vers in "Elegiile din Duino"-"Orice inger este inspaimantator".Parafrazandu-l ,spun :Libertatea este inspaimantatoare.... Vezi mai multSentimentul libertatii nelimitate da sentimentul puterii nelimitate.Dispare orice fel de cenzura..si omul devine des-franat,ca fiara asta care se crede "artist".Pictorul Satanei.O imagine a Raului pe care legile umane o ingaduie in numele libertatii.Nimic nu exista caruia omul sa nu-i fi creat reversul.Lumea devine tot mai confuza.E in ratacire.Oare cate fiinte luminoase mai sunt?
Si fiecare are propriul adevar .
Va amintiti versurile colindului"Nu-i lumina nicarii/C-or murit toti oamenii"?
Vad ca postarea mea a suscitat multe intrebari si raspunsuri...
 
GN
 
id, ego, superego..la unii functioneaza doar id-ul lui freud..adica animalul din noi, forta bruta, neajustata nici de ego, nici trecuta prin filtrul superego-ului!!
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In istorie toate aceste intrebari s-au redus adesea la Lideri. Acolo unde au existat Lideri care au Inteles Corect Problemele si care au avut si Priceperea Necesara pentru a Identifica si Aplica Solutiile Corecte lucrurile au mers Bine.
 
 
GN
 
Leaderii reprezentativi ajung sa fie reprezentativi acolo unde populatia este responsabila! NU e cazul la noi, prea multe creiere mult prea spalate, prea multa ignoranta, prea multa atitudine de tipul: 'toti imi sunt atori cu ceva, mai putin eu insumi mi datorez ceva'..
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Liderii pot cistiga sau nu Respectul populatiei. Atunci ei devin Reprezentativi. Intre doua mere lovite, oamenii vor alege pe unul lovit. Intre un mar bun si unul lovit insa, oamenii il vor alege pe cel bun.

Este suficient sa apara o Oferta Buna, adica un Lider Capabil si Oamenii isi vor Da Seama care este Acela.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu