sâmbătă, 12 iunie 2010

Mugur Isarescu si Politica sa Apolitica

Mugur Isarescu, Politica Sa Apolitica si Liberalii cei Disperati
Ziarecom Romania Mugur Isarescu, un os in gat http://bit.ly/9q0rV1
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Mugur Isarescu e un om Istetz si un bun Diplomat. Atit de bun incit nu prea face declaratii publice si il lasa pe Adrian Vasilescu sa le faca, pentru ca e jobul lui si se pricepe mai bine. Astfel s-a tinut departe de scandaluri atit de bine incit a capatat o aura de om care sta deasupra politicii.

Fiind un bun diplomat face insa si politica. ... Vezi mai multPolitica faptelor nu a vorbelor. Tace si face. Mai explicit e un om puternic, un lider si un model pentru oamenii din subordinea sa si apreciaza mai mult oamenii cu care se poate intelege decit pe cei cu care nu se poate intelege.

Pe de alta parte si Basescu procedeaza la fel. Fiind doi oameni puternici, chiar daca intre ei nu exista o intelegere/acord propriuzisa, ei se straduiesc sa colaboreze si nu sa se injure - pact de neagresiune. Oricum amindoi trebuie sa administreze tara si ar fi stupid sa se certe.

Mugur Isarescu, fiind un om echilibrat, s-ar intelege foarte greu cu Crin Antonescu (care are iesiri nervoase repetate) sau Geoana (care este Repezit).

Crin Antonescu vazind situatia, da si el cu parul in Mugur Isarescu pentru simplul fapt ca politica lui Mugur Isarescu, mai ales asa discreta cum e, il deranjeaza. Liberalii vor sa construiasca niste lucruri si castelul lor de nisip tot cade, pentru ca premizele de la care pronesc sint gresite.

Reforme in PNL - zero. Viziune Politica - zero. Viziune Economica Improprie. Discurs politic undeva intre Slab si Penibil.

Schimbarea politicii PNL ar insemna Reforma in partid, dar am explicat cu alte ocazii ca mincatoria in partide e prea mare ca sa se poata reforma. Mai degraba ele se fisureaza, sparg sau dispar decit sa se reformeze. Rezistenta interna e prea mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu