sâmbătă, 5 iunie 2010

Bascalie Politica - PNL vrea la Guvernare

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Asta e ultimul racnet. Racnetul Liberal si Oportunist al lui Crin Antonescu.

Liberalii sint Literalmente disperati daca Crin Antonescu a ajuns sa se Injoseasca intr-atit incit sa vrea la guvernare Sub Basescu.

Daca ii ducea Mintea pe Liberali...ar fi acceptat oferta initiala a lui Basescu la primul guvern Boc, in 2009. Orgoliul lor de invingatori I-a Pierdut Definitiv si Irevocabil. Au vrut motis sa aiba Din Nou Premier Sub Basescu si, din Inconstienta similara cu Inconstienta lui Geoana, au si afirmat-o cu voce tare.

Cine ar fi crezut ca Basescu o sa repete prostia pe care a facut-o la primul mandat, si sa numeasca un Premier Liberal ? ....ca sa ce ? sa se lupte si cu asta 4-5 ani de zile ?

Basescu prefera atunci sa mearga la guvernare cu Liberalii in loc de PSD. N-au vrut...s-au lins pe bot.

Pentru Basescu si PDL ar fi acum o pierdere de Imagine Imensa sa accepte intrarea liberalilor la guvernare.

Basescu si PDL au majoritate si nu au nevoie de liberali, decit daca vor sa-i doara capul si mai tare. Dupa ce ca e Criza mai lipsesc vesnicele certuri cu Liberalii.

Sa accepti parteneri noi de guvernare cind ai majoritate in parlament se numeste lipsa de chibzuinta si dovada de Slabiciune, Oportunism si Interese Ascunse.

Masura fiind absurda, ar putea fi justificata numai de interese Ascunse, desigur Deloc Onorabile.

Apoi, nici n-ar fi sanatos pentru democratie. Basescu sa Conduca cu PDL pina la capat, ca sa stim la alegeri pe cine Votam sau pe cine NU VOTAM !

Daca ar intra si Liberalii la guvernare, iar s-ar imparti responsabilitatea guvernarii la prea multi si iar nu vom mai sti cine e de vina pentru prostiile facute. Vor face timpenii in mod combinat si noi vom vota ce ?

Poate UNPR si/sau Miscarea Tehnocrata...e si asta o idee :) ...de ce nu ?

Liberalii sint acum Disperati ca dispar de pe scena politica. PSD nu-i vrea, mult trimbitata alianta cu PNTCD e posibil sa fie un mare FIS. Sa stea la nesfirsit in opozitie asa cum a facut PNTCD mai bine de 10 ani, nu le suride si atunci ce a mai ramas...? Hai la guvernare...!

Politica PNL-Crin Antonescu = Oportunismul la el acasa.


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ca "foarte bun politician" ce se gaseste pe acest pamint, Crin Antonescu, cind face invitatia ii propune lui Basescu sa mearga pe mina liberalilor...Adica...Daca as fi Basescu as zice asa...daca o fac lata, macar sa stiu ca am facut-o cu mina mea si nu cu mina altuia, sa pierd pe prostia mea nu pe prostia altuia.

Apoi, cind faci o asemenea invitatie daca chiar vrei sa intri la guvernare si nu... Vezi mai mult esti doar un Ipocrit, nu mai ataci membri PDL chiar in aceeasi declaratie. Poti sa pui conditii fara sa-i ataci, adica sa creezi cit de cit un mediu in care sa reduci ostilitatea cit se poate, astfel incit sa poata avea loc discutii fara sa iasa scintei.

In fine...Crin Antonescu e Ipocrit si nu tine cont de principiile elementare de politica a negocierilor. Nu mai zic de faptul ca PNL nu e deloc in pozitia de a pune conditii. PNL este acum vioara sparta si dezacordata a politicii romanesti care pune conditii contrabasului care de bine de rau e acordat si cinta.

Daca PDL ar accepta conditia Impusa de Liberali si ar recunoaste ca Greseste ar insemna sa-si taie craca de Imagine Singur de sub picioare.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Apoi, nu cred ca Liberalii pot combate coruptia rapid in Romania dintr-un motiv simplu. Romania este populata de romani. Romanii nu stiu sa se subordoneze si sa execute ordinele. Presupunind ca guvernul PNL ar face ce trebuie, ma indoiesc ca aparatul administrativ cel cancerizat de cancerul coruptiei, ar putea si ar face de bunavoie reformele, adica sa combata coruptia, adica sa se combata pe sine insusi ? Oare Crin Antonescu pe ce lume traieste ?
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania NoastraMiscarea Tehnocrata Romania Noastra ...uitasem....si sa faca toata reforma/combaterea coruptiei REPEDE DE TOT ca sa se si vada rezultatul....

A uitat vorba lui Mircea Badea..."traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

In discursul lui Crin Antonescu se observa ca de obicei Furia, care care NU ARE VOIE NICIODATA sa Puna Stapinire pe un Politician Adevarat !... 

Se mai observa si limbajul de Politruc, atunci cind amesteca mame, tati etc...Aceste expresii sint destul de Personale si pot fi catalogate ca fiind pe Jumatate Injuraturi.

Halal politician Neicusorule ar zice nenea Iancu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu