duminică, 20 iunie 2010

Filozofie si Vizune Politica - Principii Filozofice Aplicate in Politica

ZD
Un proverb mai vechi spune că orice regulă este o barieră: cei puternici sar peste ea (Fac eu o paranteza aici: a se intelege ca poti sari peste obstacol in sensul de a rezolva problema, nu peste regula, pentru ca nu sint fanul ideii perverse ca regulile sint facute ca sa fie incalcate), cei abili se strecoară pe sub ea şi fraierii o iau în piept.

Cât de mult bine îţi face puterea cu aripile ei?

Să zbori peste barierele care îi impiedică pe ceilalţi, să pluteşti ca o reclamă de energizant… euforie sau capcană? Dacă puterea este posibilă la această cotă, ea se împarte între cei capabili de performanţa de a sări mai sus decât ştacheta, cei care formează un superceşalon de performeri care nu mai are bariere fiindcă nimeni nu le mai montează atât de sus.

Iluzie.

Barierele puse de oameni pot fi ridicate, ocolite, sărite, chiar şi demontate. Oricât de sus şi de repede zburăm, destinaţia nu se modifică, ajungem până la urmă să ne întâlnim cu destinul nostru. Iată-ne pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Suntem autorii destinului nostru sau doar ne împotrivim zadarnic?

CS
Interesant mod de a pune intrebarea... oricum ai raspunde ajungi la acelasi lucru, la un destin prestabilit.
ZD
e un puzzle care mă obsedează de mult
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Indiscutabil Putem fi Autorii Destinului Nostru daca avem suficienta Viziune pentru A Inventa o varianta Viabila de Destin si Daca avem Competenta de a-l atinge.

Fiecare om Evolueaza pina la Limita Competentelor lui.

Fiecare om se inalta pina la inaltimea de la care nu mai poate sa se inalte.
ZD
dacă m-am născut cu un anumit nivel de competenţă nu înseamnă că m-am născut cu un destin?
ZD
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
@ ZD...nu neaparat....poti sa ai competente si sa nu faci nimic cu ele...

Eu de exemplu...am de ales...cit, cind si cum sa ma implic sau sa nu ma in politica, acest lucru avind avantaje si dezavantaje.

Competentele mele ramin aceleasi. Daca nu ma implic, competentele mele alea care sint (multe sau putine) vor ramine nevalorificate si destinul meu poate fi unul absolut obisnuit.

Daca ma implic in politica, destinul meu poate fi insa cu totul altul si nu se stie cit de sus pot ajunge. Pot ajunge pina la nivelul competentelor mele...

Avind in vedere ca nivelul competentelor adversarilor politici, nu cred ca ar constitui pentru mine o problema sa-i depasesc. Asta este si motivul pentru care ma implic.

Efectiv simt ca pot sa fac mai mult si mai bine decit ei si astfel stind lucurile m-am saturat sa fiu eu condus de ei.

Poate ca exista altii inca si mai competenti decit mine, dar atita vreme cit nu se implica, nu stim de existenta lor.

In mod cert eu acum sint cel mai vizibil outsider de pe scena politica.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Am doua drumuri:

Drumul apolitic - pe care cel putin in Romania momentului actual, nu ma vad ajungind prea departe, mai ales ca e si criza.

Drumul politic - pe care as putea ajunge departe sau foarte departe daca ma tin de el.

Deci, imi pot alege destinul.
ZC

înţeleg diferenţa dintre competenţă şi performanţă, problema mea e şansa de a obţine o anumită competenţă

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ma uit pe drumul politic, prin ochelarii competentelor mele si il vad foarte clar, asa cum cei din jur nu pot. E viziunea mea politica. Faptul ca am o viziune politica, imi da un avantaj imens fata de cei care nu au asa ceva. Este putin probabil sa ma poata prinde cineva din urma. Sint calatorul care a apucat-o pe drum in miez de noapte si se stie...cine se trezeste de dimineata departe ajunge.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Competenta insemna Rafinament. Iti rafinezi expertiza intr-un domeniu, pina cind iti intreci competitorii.

Competenta poti alege cind si cum sa o folosesti. Pina ajungi insa la ea e cale lunga si grea. Ajungi din aproape in aproape, uneori stiind ce faci si alteori fara sa stii. Eu am facut unele lucruri din pasiune pura si am constatat ulterior ca ajunsesem atit de departe incit nu-mi venea nici mie sa cred. Practic te pasioneaza mersul pe poteca si mergi si dupa o vreme constati ca grupul tau nici nu se mai vede. Nu ai urmarit asta si daca o urmareai poate nu ai mai fi avut forta sa te concentrezi suficient pentru a ajunge atit de departe cit ai ajuns. Ai ajuns pur si simplu. Incerci sa te obisnuiesti cu ideea si sa stabilesti incotro si cum o apuci de atunci in colo.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Referitor la reguli si putere:

1. Regulile sint facute sa fie respectate
2. Puterea trebuie sa fie in mina celor care nu se imbata cu ea.

Cunosc oameni care aveau salariu de 100$ si care acum au salariu de 5000$. Sint aceiasi oameni si se poarta la fel ca atunci.

Cunosc oameni care insa s-au transformat si au devenit neoameni si nu le mai ajungi nici cu prajina la nas.

Puterea corupe, dar nu pe oricine. Doar pe aceia NeEducati.

Asta este un motiv pentru care Regii sint cel mai adesea mai stabili in comportament si mai coerenti decit presedintii. Un rege primeste o educatie speciala pentru a fi sef de stat, in timp ce un presedinte nu. In Romania lucrul asta se vede foarte bine.
SC

Inte un om bogat si unul cu bani.....e diferenta ca de la cer la pamant !
ZC

sunt de acord că tentaţiile nu corup pe toată lumea; dacă am o viziune şi pornesc în zori, nu risc să rămân singur, doar fiindcă o majoritate nu e interesată (de viziunea mea) şi doarme la ora la care pornesc eu la drum?

SC


Apropo de regi....un fapt real...
Regina angliei reusind intr-un final sa prinda unul din cei mai temuti pirati ,il intreaba pe acesta inainte de a fi executat :
"Voi care cu atata cruzime ,jefuiti atatea corabii si ucideti cu asa sanga rece....de ce va spune voua Pirati ?"
La care piratul raspunde :
"Noi ne numim Pirati pentru ca jefuim cu o singura corabie....cei care jefuiesc cu o flota ,se numesc Imparati...!!!

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
@ ZC....Ba da, risti sa ramii singur. Important este sa ai competenta necesara de a-i determina pe ceilalti sa se trezeasca fie la aceeasi ora cu tine si sa porniti impreuna pentru a ajunge departe fie sa faci o "smecherie" care sa-i determine si pe ei sa porneasca pe drumul ales de tine vazind ca ai ajuns departe: racnesti de pe virful muntelui, sa se auda in vale "sint aici, haideti si voi".

Oamenii au nevoie de un imbold, de o proba pentru a se urni din loc. Convingerile tale pot fi populiste si nu ajung. Daca insa vad ca ai ajuns sus, chiar si fara ei, te vor urma negresit.

O alta cale pe care eu deasemenea o folosesc, este aceea de a trece peste orice obstacol. In faza asta insemna sa gasesc un raspuns credibil la orice intrebare. Oamenii vazind ca am raspunsuri la care nu gasesc contraargumente/la care nu pot sa replice, incep sa aiba incredere si ma urmeaza.

O alta metoda de a-i face sa te urmeze este sa le demonstrezi ca nu mai exista alta cale (ceea ce fac eu ... propun un partid politic nou pentru ca nu vad alta cale ca reforma sa fie facuta incepind de la partide/partidele corupte opun prea multa rezistenta la reforma pentru a se putea reforma...deci nu ramine decit varianta cu un nou partid care sa fie altfel construit).
ZC

Respect ambitiile tale cu Miscarea Tehnocrata....dar ca orce lucru se face cu oameni si prin oameni !
Sa nu te surprinda faptul ca nu vor avea efectul pe care crezi ca lar putea avea.
Este posibil sa ajungi in "varful muntelui" si sa fichiar tu acela care ai nevoie de ajutor.....ca sa cobori !

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
De acord....dar asta urmeaza sa vedem !
DG


suntem autorii destinului nostru. personal şi etc. cum ne aşternem aşa dormim ! restu" e politică !
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
@PC Referitor la tehnocratie pune-te pe citit. Este vorba de tehnocratie politica/neothenocratie si nu despre ce crezi tu ca inseamna tehnocratia :)
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Tehnocratia politica a aparut in 2007.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Daca te referi la diacritice, am motivele mele sa scriu fara. In general natiunile au sisteme de operare in limba lor. Asta face ca sa nu lipseasca niciodata semnele specifice limbii respective din reglajele curente ale sistemului de operare.

In Romania insa, nu s-a preocupat nimeni zeci de ani de sisteme de operare in limba romana. Din acest ... Vezi mai multmotiv romanii au adopat engleza. Ce legatura are ? Simplu. Multi romani au sistemele de operare reglate prost penru diacritice/setarile regionale (le introduc cu symbols si nu asa cum ar trebui) si cind intra pe paginile web in loc de sh, tz etc, apar patratele sau ale semne cabalistice. Atentie ! chestiunea este cu atit mai valabila pentru romanii din afara tarii. In aceste conditii un text care, fara diacritice e perfect lizibil devine complet imbecil si capata un aspect literalmente oribil. Limba romana e perfect lizibila fara diacritice si scopul meu este sa transmit niste mesaje si deci sa inteleaga toata lumea. Nu ma intereseaza sa-i "elimin" pe cei care habar nu au sa regleze fonturile la un browser sau setarile regionale la sistemul de operare. Fac asadar un compromis intre niste probleme de tehnologie si gramatica.

In ce priveste forma "sunt" nu-mi place cum suna. M-am obisnuit cu sint si prefer sa-l folosesc asa.

In ce priveste i din a, maestrul Pruteanu care are foarte mare dreptate, ne explica urmatoarele:
https://sites.google.com/site/miscareatehnocrata/45-teme-politice/limba-romana---grafia-cu-i-din-a
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In general natiunile au sisteme de operare in limba lor. Asta face ca sa nu lipseasca niciodata semnele specifice limbii respective din reglajele curente ale sistemului de operare. Un alt motiv este reprezentat de faptul ca destule limbi, sint greu, deloc inteligibile sau au un aspect absolut bizar, fara caracterele speciale (greaca, araba, rusa, ... Vezi mai multlimbi asiatice etc). Nu este insa cazul limbii romane. Limba romana este perfect lizibila fara caracterele speciale, deoarece diacriticele se rezuma la a fi niste adaosuri la alfabetul latin si nimic mai mult, adaosuri care se pot foarte bine subintelege si a caror lipsa nu distruge/altereaza in mod fundamental imagistica scrierii. Acesta este motivul pentru care limba romana, fara diacritice, este perfect lizibila.

O situatie relativ asemanatoare dar un pic mai rea are limba polona. In polona exist un L cu o taietura oblica, ce se pronunta U. Daca dispare taietura, multe cuvinte devin imagistic vorbind mult prea mutilate. Din acest motiv, sistemele de operare din Polonia sint localizate (adica adaptate la limba polona)

In Romania insa, nu s-a preocupat nimeni zeci de ani de sisteme de operare in limba romana si poate tocmai din acest motiv nu a existat acest interes. Lipsa diacriticelor, nu a aparut romanilor, care oricum stiau cit de cit engleza, ca un motiv suficient pentru atita bataie de cap. E drept ca mai exista si alte motive pentru care nu s-a facut localizarea software-urilor (lene, dezorganizare, deziteres etc).

Din acest motiv romanii au adopat engleza ca standard in materie de IT, spre deosebire de majoritatea celorlalte popoare.
 ------------------------------------------------

Continuarea discutiei se refera la

Teorie, Strategii, Abordari si Viziune Politica - Miscarea Tehnocrata

SD
ma ingrijoreaza aparenta orientare apolitica a copiilor mei
GN

Ar trebui sa te bucure, nu sa te ingrijoreze, Silvia, tu pe care i-ai alege ?:)
ZD
dacă nu alegem pe nimeni, vor alege alţii în locul nostru
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
@ZD....Exact asta este motivul pentru care eu promovez Implicarea in politica a oamenilor onesti, care prin definitie sint Pasivi spre Bucuria Nemarginita a Hotilor care au Drum Liber sa ocupe locurile din politica.

Politica singura, nu are cum sa se curete. Trebuie sa o curete cineva, iar daca oamenii care pot sa o curete nu se implica in ... Vezi mai multpolitica, atunci raminem asa cum sintem, ca vai de capul nostru. Politrucii din politica singuri nu vor pleca. Ei trebuie impinsi si ca sa fie impinsi trebuie sa aiba cine asa-i dea jos de pe pozitiile pe care le-au acaparat si pe care nu le merita.
GN
eu am mers mereu pe contra vot..e cineva care chiar a crezut in cei pe care i-a votat?
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu e nevoie sa-i crezi. E nevoie sa votezi raul cel mai mic. Daca toata lumea face ca tine, unde ajungem ? Spectrul electoral se compune din 2 categorii:

1. Nuclee dure ale partidelor - oameni hotariti sa mearga la vot si sa voteze partidul, adica oamenii activi

2. Ceilalti, adica oamenii pasivi...

Votul trebuie sa reprezinte majoritatea, dar majoritatea nu voteaza. Situatia partidelor incapabile si puse pe furat, justifica cumva atitudinea, dar genul asta de atitudine pasiva nu poate duce la imbunatatirea lucrurilor.

Imbunatatirea situatiei poate fi determinata de o populatie majoritar activa sau de catre un partid nou, care sa fie capabil sa REMOBILIZEZE populatia devenita pasiva.

Asta este strategia mea. Un pardid nou.
ZD
cineva trebuie să conducă societatea - altfel e şi mai rău - iar atitudinile contra sunt fireşti, dar nu construiesc
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
...dar prioritatea NR.1 a Romaniei este sa CONSTRUIM ! Deci, la treaba....
ZD
de acord, doar că la ora actuală nu prea văd înghesuindu-se lumea; în schimb toţi (sau aproape) ar vrea să schimbe ceva, sau pe cineva
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In momentul de fata eu am o Viziune Politica destul de clara, spre deosebire de marea majoritate a liderilor politici ai partidelor mari de acum (daca nu chiar toti) care nu au nici un fel de viziune. Nu zic ca nu exista solutii mai bune decit ale mele, dar eu cel putin NU VAD nici una din ele. Asta este motivul pentru care propun oamenilor sa mearga pe "mina mea". Daca are cineva o varianta mai buna, sa o spuna, ca sa o putem analiza.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Eu imi propun urmatorul lucru: sa ofer o Viziune/Abordare Unitara asupra Dezvoltarii Romaniei, si sa realizez Coordonarea Necesara (factorul de coeziune care sa aduca oamenii la un mod coordonat si eficient de lucru) astfel incit Romania sa poata Evolua in mod Coerent, adica cu pasi clari si intr-o Directie, Bine Determinata.

Imi propun sa pun in functie Mecanisme la nivel National de Realizare si Implementare a unor Strategii Politice Clare. Imi propun sa ofer o strategie Coerenta pe Termen Mediu si Lung, astfel incit sa Existe o Perspectiva Politica si Economica pentru Romania intr-o forma pe care oamenii sa o poata intelege.

Ceea ce fac aici, este Dovada faptului ca pentru mine, Dezbaterea Publica este ceva deosebit de important.

Este prin urmare foarte Plauzibil ca odata ajuns sa am putere politica, voi avea capacitatea de a Reproduce Dezbaterea Publica la o Scara mult Mai Mare (spre deosebire de Politruci care nu sint capabili de o dezbatere politica coerenta, sau chiar deloc, nici macar cind au ajuns Sa Aiba deja puterea politica).
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Prin urmare, propun tuturor celor care inteleg realitatea si necesitatile actuale ale Romaniei, sa ma sustina in tentativa mea de a Reforma Romania.
GN

MTRN,de la propunere la masuri concrete e o mare distanta. Propunerile suna bine, ca toate, dealtfel..punerea lor in practica, insa, a fost..putin spus ,defectuoasa..eu as spune chiar criminala!
ZD
o viziune încă nu e un partid; să nu uităm diferenţa uriaşă dintre viziunea lui Marx, de pildă, şi faptele celor care s-au revendicat din marxism...

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
@GN

1. In politica totul incepe de la discursul politic. Spune-mi te rog, daca exista vreun politician in acest moment care sa aiba un discurs politic Coerent si o Viziune Clara.

Eu cel putin nu am vazut. Poate sint subiectiv, asa ca spune tu. ... Vezi mai mult

Eu am o viziune politica si asta este premiza Nr.1 de la care se porneste pentru a putea Construi Ceva, orice ar fi acel ceva.

"Politicienii" actuali nici macar planuri nu au. Cum ar putea un "arhitect" fara planuri sa duca la indeplinire realizarea unei cladiri care sa fie executata cum trebuie ? de vreme ce nu are nici planuri. Muncitorii, trebuie sa urmareasca planurile.

Existenta unui discurs politic coerent, Denota faptul ca cel care l-a creat are ceva Coerent (o strategie/plan) in Cap.

Este greu de crezut ca, cineva care are un discurs politic Haotic, are ceva coerent in cap si prin urmare este Predictibil ca Nu va Reusi Nici sa Implementeze ceva ce nu are (un plan/o strategie).

Primul semn, ca cineva are ceva Coerrent in Cap, este Discursul lui politc.

Nu insemna ca Doar Discursul Politic va fi suficient, dar el este Necesar.

Adica, discursul politic, este Necesar dar Nu si Suficient ! (asa ne invata o regula elementara de matematica).

Oricum, daca conditia NECESARA a discursului politic Coerent (dar nu si suficienta) nu este indeplinita, Perspectiva Pozitiva NU ARE CUM SA EXISTE/LIPSESTE CU DESAVIRSIRE.

Prin urmare Politica "politrucilor", Este Sublima, dar lipseste cu Desavirsire. Ei doar folosesc Trucuri politice (poli-truc) si nu au in fapt nici un fel de Plan Politic Real.

Politica lor nu se bazeaza pe ceva Existent in Prealabil (plan, politica, strategie etc), ci pe Reactii de moment.

Desigur ca Planul nu este Suficient, dar existenta lui este Necesara pentru ca altfel nu ai ce sa pui in aplicare si nu faci decit, sa Dai din Colt in Colt, asa cum Politrucii fac Zilnic.
interesant, MTRN, imi trebuie insa timp sa studiez..
In ceea ce priveste discursul politic..tehnicile discursului altereaza mesajul(sa il pot altera) in peste 90% din cazuri.NU discursul ma intereseaza, ci mesajul. Clar, scurt, concis. Discursul coborat in strada e solutia.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Asta este si motivul principal pentru care nu-mi plac Revolutiile. Ele distrug un sistem in mod heirupistic, fara a avea insa un plan de inlocuire a acestuia.

Asta s-a intimplat si in Romania dupa 1989. S-a desfiintat sistemul comunist (deci a fost pusa Ura anticomunista pe primul loc si s-a inceput prin A Distruge ceea ce exista) fara insa ... Vezi mai multexistenta unui plan de tranzitie la noul sistem.

Rezultatul: se vede dupa 20 de ani. O Democratie Comunistoida, care este un Mix de Principii Democratice aplicate de Oameni Deformati de Sistemul Comunist, care nu inteleg aceste principii si care nici nu-i intereseaza, aplicindu-le doar de Ochii Lumii.
ZD
în 89 a fost desfiinţat sistemul comunist, dar nu şi structurile sale (mă refer la oamenii din structuri) care au continuat, devenind primii capitalişti ai ţării
GN
revolutiile sunt impulsive..ne trebuie o miscare de inlocuire bine gandita,ai dreptate. In ceea ce priveste oamenii..educatia lor e clar fost comunista. Oricat ai incerca sa schimbi asta, nu se poate. Omul traieste dupa principiile invatate in copilarie/adolescenta toata viata lui. Ne trebuie oameni cu o educatie diferita..fie dupa, fie de dinainte..
GN
ZD, trebuie sa fii e acrd cu mine ca nu structurile sunt dusmanul no 1, ci mentalitatea, formarea...educatia celor care ne conduc!

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Discursul coborit in strada, este POPULIST, pentru ca in strada nu se aduna Elitele si Masesele si totul se petrece sub Imperiul Impulsului.

Discursul in strada si Mobilizarea Maselor, sint primele semne/primii pasi ale unei Revolutii.

Discursul in strada poate fi Perfect Demagogic si poate fi Aplaudat la Scena Deschisa cu Brio, fara insa a avea o Fundamentare Logica Necesara.... 
 

Discursurile lui Geoana si Crin Antonescu au fost aplaudate si al sindicalistilor etc, dar ei nu au Solutii si nu propun decit Anti X si anti Y.

Astea prind la Scena Deschisa, dar nu sint Solutii ci Vrajeala Politica (politrucisme ieftine).

Un discurs politic trebuie sa Convinga nu Doar Masele ci si Elitele. Acela este un Discurs Politic Adevarat.
GN
alesii nostri trebuie a e reprezinte! punct.
MTRN cred ca ar trebui sa iei leg. si cu miscarea Romania Altfel.sigur aveti de discutat..
GN

dar, inainte..ce parere ai depre darele chimice de pe cer?

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In ce priveste faptul ca o viziune nu este inca partid, pot sa spun ca partidul se construieste cu oameni, dar nu asa cum se face acum, adica prin Hei-Rup (hai si voi ca mergem si noi).

Un partid nou, construit pe alte baze(sanatoase), Trebuie sa aiba ca Fundament Intelegerea Doctrinei si nu instinctele HeiRupiste ale unora si altora.

Prin urmare Camapania de Informare pe care o duc acum, este Pasul Necesar dar Nu si Suficient pentru ca Impinge lucrurile mai departe in mod Corect.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In ce priveste Miscarea Romania Altfel...ea din cite stiu eu este un mic Plagiat dupa Blogul Principelui Radu.

Am avut de a face cu persoana care a pus in functiune aceasta miscare si care a facut publice niste discutii private despre Casa Regala, care trageau numele Casei Regale intr-o cearta publica, ceea ce este inadmisibil. Urmarea a fost ca... Vezi mai multrespectivul si-a pierdut contul de facebook.

Stiu din sursa sigura ca Casa Regala nu are nimic de a face cu aceasta miscare si ca aceasta miscare foloseste insemnele Casei Regale fara a avea acordul acesteia.

Deci Nu Intentionez sa Colaborez cu Astfel de Persoane lipsite de Caracter (fac publice discutii private antrenind numele CR in dispute publice si folosesc insemne Oficiale fara acordul celor care le detin pentru a cistiga si ei un aer oficial si girul de imagine al CR)
GN

nu ai citit ce vor sa faca, ai argumente in sprijinul celor spuse de tine?As vrea sa le stiu, in private messsage.Intre timp spune-mi ce masuri ai lua pt chemtrails, codex, recoltele modificate genetic e pe teritoriul tarii noastre.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Referitor la respectivele urme chimice nu ma hazardez sa fac declaratii. Este posibil sa fie adevarat si posibil sa fie fals.

Motivele manipularii metorologice pot sa fie justificate sau nu. Gindeste-te totusi ca acum multi au sateliti din care privesc fara jena tot ce fac ceilalti. Uneori este acceptabil, dar alteori nu. Este exact ca chestia cu cipurile din buletin. Toata lumea stie ce faci, unde esti, totul despre tine. Aceste manipulari pot avea rolul de a reduce imprastierea necontrolata a informatiei, adica de a mentine o oarecare confidentialitate. Sint presupuneri.

Articolul respectiv amesteca la final aspecte stiintifice cu aspecte religioase si asta nu mi se pare o idee deloc fericita. Am luat nota de existenta acestor informatii, dar atit. Este practic imposibil sa poti sa faci o evaluare corecta atit timp cit nu faci parte din sistem si nu ai informatii de la sursa, adica de la cei care se ocupa cu asa ceva.

Este bine ca informatiile circula dar asta nu insemna ca este sin concludent.

Ca politician eu trebuie sa fac un management foarte corect/responsabil al acestor informatii, pentru ca aici e vorba de diplomatie etc. Nu sint fanul abordarii Heirupistice a analizelor in nici un caz si cu atit mai putin cind e vorba de chestiuni sensibile.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Pe masura ce voi avea mai multe informatii o sa am puncte de vedere mai detaliate referitoare la chestiunile sensibile. In plus, nu intotdeauna totul poate fi facut public dintr-un foc si nici nu ar fi sanatos.

Nu sint genul de om care sa fac declaratii publice fara argumente. Daca nu am argumente, voi astepta pina le am. Pe internet si in presa ... Vezi mai multmanipularea este mare. Nu le pot considera ca surse credibile de informatie ci doar ca posibilitati de orientare in ce priveste informatiile.

Legat de ce vor sa faca unii si altii, pot sa spun ca pot crea si eu un site pe care sa public o teorie oarecare, care poate fi corecta sau inventata. Faptul ca e publica, nu insemana neaparat ca este si si corecta. Tratez problemele cu Circumspectia unui politician Responsabil si nu ma hazardez sa fac Declaratii Publice Prost fundamentate sau Nefundamentate.
GN

scurt si clar, chemtrails este o realitate,si inca una infioratoare,vreau sa stiu ce anume va face miscarea tehnocrata in legatura cu aceste probleme pe care le-am mentionat.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ca este o realitate, nu confirm si nu contest, pentru ca nu am probe. Daca este o realitate poate fi justificabila sau nu functie de interese si poate fi sigura din punct de vedere al sanatatii sau nu. Nu am date concrete si nu comentez. Un politician serios nu se ia dupa tot ce spun unii si altii. Sintem in epoca informatiilor toata lumea ...distribuie informatii si acestea trebuie foarte bine verificate. Orice greseala te poate compromite. Eu nu fac ca unii lideri de partid, de guvern etc, adica nu ma reped sau dau declaratii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu