luni, 14 iunie 2010

Comentariile Miscarii Tehnocrate pe Grupul Ziare.com de pe Facebook

Comentariile Miscarii Tehnocrate pe Pagina/Grupul/Forumul Ziare.com/Ziarecom Romania de pe Facebook

Pentru utilizatorii Facebook, Miscarea Tehnocrata posteaza in mod Regulat comentariile noastre pe unul din Grupurile/Forumurile Ziare.com pe Facebook.

Daca aveti cont pe Facebook, continutul paginii vi se va deschide imediat.

http://www.facebook.com/groups/edit.php?edit_members&gid=128912397126811#!/Ziare.com.Romania?ref=ts

Daca nu aveti cont pe facebook, sau nu sinteti logat si incercati sa accesati link-ul de mai sus, veti primi mesajul urmator, destul de stupid:
------------------------------------------------------

"Profile Unavailable

Sorry, this profile is not available at the moment. Please try again shortly." - ar fi putut sa zica si ei...."nu se vede pentru ca nu sinteti logat(a) sau nu aveti cont pe facebook - pentru a accesa link-ul va rugam sa va faceti cont"...asa ar fi fost civilizat...nimeni nu e perfect...ce sa facem..?..:)

-----------------------------------------------------


Daca nu aveti cont pe Facebook si doriti sa puteti citi materialele pe care le publicam acolo, va puteti face un cont pe www.facebook.com

Unele materiale pe care le publicam acolo le veti gasi si pe acest blog, si va puteti face o idee.

---------------------------------------

Informatii Utile:

Informatii despre Reteaua de Socializare Facebook.

Care ar fi avantajul dvs. daca aveti un cont pe facebook ? - Acolo exista o comunitate destul de serioasa de oameni interesati de politica si puteti purta discutii in cadrul acestei comunitati. Facebook este o combinatie de Forum cu Retea de Socializare. Spre deosebire de alte retele de socializare pe Facebook, discutiile sint coerente si spre deosebire de Forumuri, Facebook ofera mecanisme de Interactiune intre Indivizi mai eficiente.

Pe Facebook, nu veti gasi sex, pornografie, agresivitate sau reclame, adica lucrurile supratoare de care oamenii in general s-au cam saturat. Exista ceva reclame pe Facebook, dar sint discrete, pentru a nu deranja

Nu fac reclama la Facebook. Sint simple constatari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu