miercuri, 9 iunie 2010

PNL Debusolat Incearca sa Nu Dispara

Liberalii din Romania nu seamana cu liberalii din Europa. La noi, atit liberalii cit si celelalte partide sint formate din oameni educati in Comunism, prin forta lucrurilor. E natural sa fie asa, si ar fi Culmea sa vrem sa fie altfel, dar Romanii Nu Au Traditie Democratica. Care sint Valorile, Modelele si Traditiile PNL ? ...mai stie cineva ? Crin Antonescu, Tariceanu, Orban ? A auzit vreodata cineva vreun liberal invocind vreun Model ceva ? ....

PNL-ul de acum are mai multe in comun cu PSD decit cu Liberalismul iar la capitolul Oportunism ii bate si pe PSD-isti. Fiind un partid prea mic, ca sa poata face ceva singur Oscileaza dupa cum bate vintul de la stinga la dreapta si inapoi, functie de Conjunctura. Politica Momentului. N-au plan, n-au strategie, n-au nimic.

Li s-a oferit sa faca parte din guvern si i-a ros orgoliul, si n-au vrut sa fie Remorca la PDL, asta dupa ce au fost remocrca la PSD, dar apoi s-au razgindit si cer sa conduca guvernul, ba merg si se milogesc la PSD sau Inventeaza Alianta Dreptei din disperare "PNL-PNTCD" ca sa se foloseasca de PNTCD copromitindu-l moral (pentru PNTCD alianta asta e strimba de-a dreptul) si sa nu dispara de pe scena politica. UDMR nu are o doctrina de dreapta prin definitie reprezentind un grup etnic si isi permite oscilatiile astea, dar la PNL in mod normal nu ar trebuie sa fie posibile.

PNL este un partid Fara Busola. E ca un ciine care se invirte in cerc si care se Rinjeste Amenintator si Inutil, doar-doar o speria pe careva.



----------------------------------
CC

Limbajul Dvs este cel putin suburban. Iar daca ”nu au avut busola... Vezi mai mult” uite ca si-o gasesc acuma. Toate partidele se redefinesc cu ocazia acestei crize. Pe principii doctrinare. Va atentionez sa nu mai fiti agresiv in comentarii, nu doresc sa imi raspanditi energie negativa si demolatoare nici macar virtual. Exista si optiunea de remove connection la acest program, ma gandesc daca nu ar trebui sa o utilizez. Vad ca din exprimarile elegante anterioare nu ati inteles. Nu va place ceva, uitati-va altundeva si nu mai demolati si improscati cu noroi.

Daca limbajul meu e suburban, atunci limbajul pe care il foloseste Crin Antonescu cind pomeneste de mame si tati cum e ? :)

Eu demolez ? Dar PNL ce face cu Moralitatea ? N-a demolat-o ? ...sau ne punem ochelari speciali (ca sa nu mai fiu "suburban") si privim doar unghiul care ne convine.

Toate partidele improasca cu noroi unele in altele, prin glumitze ieftine si de prost gust. Sa nu uitam ca, PNL e campion la asa ceva...Stiul lui Crin Antonescu este Spumos/Efervescent si Incomparabil mai Suburban (daca ma pot exprima astfel) decit al meu.

Miscarea Tehnocrata

Sa incercam sa ne Trezim la Realitate.

Ca dvs personal, aveti niste interese politice de aparat, asta e altceva :) dar asta nu insemna ca asta e si corect.

In politica, trebuie sa fii Corect...Stiti foarte bine...

Citez de pe site-ul PNTCD (prima pagina):

"Omul nu trebuie să fie despărţit de Dumnezeu şi nici politica de morală." (Thomas Morus)

Cu afirmatia asta ce facem ? O aruncam la gunoi, o musamalizam ? Atit timp cit nu e respectata, iar o alianta cu PNL o incalca Flagrant, se cheama ca sintem Ipocriti.

------------------------------
CC
 
”Cornele, lucram cu oameni” Iuliu Maniu lui Corneliu Coposu...
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu cred ca argumentul e suficient...e ceva...dar asa oricine poate raspunde...de ce esti corupt ?...eh sint si eu om...Trebuie sa ne indreptam spre corectitudine...chiar daca sintem oameni. Legile nu sint facute sa fie incalcate si nici principiile, care sint legi morale.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Altfel clasa politica nu se va putea reforma. Ca sa le cerem altora sa se schimbe trebuie mai intii sa ne schimbam noi.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
...In Bine evident :)
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu