sâmbătă, 5 iunie 2010

Economie - Germania si Criza Mondiala

Economie - Germania scapa Treptat de Criza...Intrebarea este ce vor face Restul Statelor din UE ?

Ziarecom Romania Cum profita Germania de pe urma crizei? http://bit.ly/cIeVSR


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Atit timp cit piata mondiala va cere, Germania va supravietui. Oricum Germania este tara pe care cade magareata europeana fiind cea mai puternica si bogata economie din UE.

Uniunea Europeana e amenintata de colaps. Daca UE ar intra in colaps, ar putea provoca o noua criza globala, care ar putea afecta si Germania.

De ce merg atit de departe cu ... Vezi mai multrationamentul ? Pentru ca, dupa cum s-a vazut, e o idee mai buna sa pui raul inainte si sa nu fii prins pe picior gresit decit sa zici ca merge si a sa si sa te trezesti cu ochii in soare.

Germania fiind un foarte mare producator exporta foarte mult pe piete externe UE si asta e un lucru bun, criza din UE afectind moderat Exporturile germane.

Daca ne gindim la sectorul bancar, am putea face o comparatie si spune ca Germania are ceva care ar fi "echivalent" in sectorul bancar, cu un Portofoliu Diversificat, adica exporta pe multe piete din zone diferite si independente una de alta.

Scaderea Euro a impulsionat afacerile exportatorilor germani care vind pe dolari sau alte valute mai stabile decit euro. Cu banii obtinuti de pe vinzari cumpara insa mai multi euro, pentru ca euro scade intre timp fara de valutele in care s-a facut vinzarea. Exportatorii au astfel mai multi euro si isi Capitalizeaza Afacerile prin Investitii, Retehnologizare etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu