marți, 8 iunie 2010

Adevar, Minciuna si Manipulare pe Internet si in Mass Media

Adevarul si Minciuna Bine Amestecate in articole pe net si in Mass Media.

Nu dau Crezare la Nimic din ce Citesc si Nu Neg Nimic din ce citesc. Ma intorc pe loc si privesc Atent de Jur Imprejur. Ce stiu sigur este ca e un site de Indoctrinare(nu-l mai prezint aici ca nu vreau sa-i fac reclama). Asta nu insemna ca Acolo nu Exista Nici Un Adevar.

Adevarurile, Neadevarurile si Dorintele sint Bine Amestecate si Idreptaate in anumite Directii si Presarate printre Multe Amanunte Corecte, care duc insa in Prea Multe Directii spre a "Pierde" in ele oamenii Neinstruiti sau chiar si pe cei mai instruiti dar care nu cunosct toate acele detalii. Iti trebuie Ochi Ageri si o Exeperienta Vasta ca Sa Poti citi Printre Rinduri si sa Cerni Binele de Rau.

Sa NU folosim istoria spre a Atinge Scopuri Politice/Sa NU Rastalmacim sensul Adevarurilor istorice folosindu-le altfel decit le este menirea.

----------------------------------
GN

Ai DATORIA sa te convingi ca asa este! EU am facut-o si o fac in continuare..pana acum nu am gasit nimic care sa contrazica ce se spune aici!DIMPOTRIVA!!TOT ce se intampla actualmente la noi continua clar aceste afirmatii!
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ideea e urmatoarea. Pe site-ul ala exista o simbolistica clara de indoctrinare. In al 2-lea rind sint acolo amestecate foarte multe informatii unele corecte, printre care se strecoara insa si altele, care sint manipulate spre a aduce un cistig de imagine anumitor cercuri in alte cercuri. Aspectul general are look de credibil si oamenii inghit la gramada TOT. Asa se obtine efectul de manipulare, omul de rind nemaiputind sa separe unele informatii de altele si de obicei nedindu-si sema care e situatia de fapt. Doar Expertii se descurca in textele alea :) Este o forma subtila de manipulare.
 
In plus Adevarul e inca si mai Subtil decit Atit si Foarte Important, Nimeni nu il Cunoaste in Intregime, Nici chiar Aceia care Trag Sfori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu