marți, 1 iunie 2010

De ce e Romania Incapabila sa Faca Reforma ? si Cum Se Poate Face Reformarea in Romania?

Romania e o tara organizata haotic. Reformele trebuie facute de guvern. Guvernul este pus de Partide. Partidele sint Corupte adica NeReformate ele insele. Cum ar putea niste partide NeReformate, care nu au inceput prin a intelege si aplica Reforma in Interiorul lor sa Reformeze Romania ? ....Rezultatul....NU POT ! SI NICI NU VOR PUTEA.

Partidele de acum sint niste monstruozitati, mai ales cele mari.

Inainte de revolutie lucrurile aratau cam asa:

Sitemul comunist promova pupincuristii si nu oamenii competenti. Pupincuristii erau de 2 tipuri: Oameni ACTIVI simpli care se inrolau in sistem si ascultau de sefi si Lichelele. Astia din urma stiau ce Murdarii trebuie sa faca, dar se inrolau ca sa se ajunga. Daca vecinul intra la zdup din cauza lor, asta era. El isi lua casa si masina de la partid si vacante in locuri frumoase si nu-l preocupa soarta vecinului. In timpul asta, oamenii onesti (printre ei si majoritatea intelectualilor) stateau PASIVI nedorind sa se inroleze in sistemul cel mizerabil. Uite asa au invatat romanii sa fie pasivi si mai ales intelectualii, adica exact aceia care ar trebui sa fie mai treji.

La revolutie, cine erau ACTIVI si prin urmare aveau relatii, bani, informatii si putere ? Securistii si comunistii...adica oameni care nu gindeau prea mult si Lichelele. Care erau cei mai descurcareti adica, care invatasera pe romaneste spus SA SE DESCURCE, adica sa FURE ? Tot astia activi.

Dupa revolutie, cine a inceput sa construiasca capitalismul ? Oamenii activi. Ceilalti au stati PASIVI si au privit 20 de ani cum primi isi fac de cap.

Cei activi dar lipsiti de Caracter au Infectat toata societatea si tot ce insemna administratie publica si CE AU FACUT ? simplu....Oamenii Onesti aduc Oameni Onesti, Lichelele aduc Lichele. Tot sistemul s-a aglomerat cu Lichele fara sa mai lase loc pentru ceilalti. Lichelele nu mai dau voie oamenilor capabili sa se ridice.

Ca sa se poata face reforma e nevoie de o echipa de Soc ! formata din Oameni Extrem de Onesti si de Capabili si care in plus sa aiba un Comportament FERM / CATEGORIC si NEIERTATOR. Tot ei trebuie sa aiba si suficient tact incit sa nu se lase CAPACITI de adversari in conditiile in care EI SINT PUTINI si ADVERSARII MULTI.

E un fel de Mision Impossible. Eu o sa duc la capat acest MISSION IMPOSSIBLE dupa dictonul:

Toata lumea stie ca anumite lucruri sint irealizabile, pina cind vine unul care nu stie, si le realizeaza.

Solutii exista dar pentru aplicarea lor este nevoie de un partid nou, construit dupa principii noi si care sa devina suficient de puternic pentru a se impune.

E nevoie de un partid DUR si NEIERTATOR care insa SA NU INCALCE REGULILE DEMOCRATICE.

La haosul care domneste in Romania NUMAI un asemenea partid ar putea Reusi sa Faca Reforma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu