miercuri, 9 iunie 2010

Campania Miscarii Tehnocrate pe Internet

Ce este si Cum se desfasoara Campania Miscarii Tehnocrate pe Internet ?

ML

Cultura si educatia noastra a apus de mult...atat timp cat se promoveaza "non valorile" in mass-media, greu se va redresa situatia infecta. Asta ne-am dorit, asta avem :)
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Daca aici exista ceva audienta si daca primesc o mina de ajutor putem incerca sa schimbam ceva. Poate nu vom reusi, dar nu vom sti niciodata daca nu incercam, este ?
 
ML
 
Putem sa incercam, dar ne lipseste unitatea, solidaritatea... :) deocamdata nu a ajuns flacara la degete...
 
 
EA

Bine si daca exista audienta, ce putem face de acum incolo??
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Putem sa ducem campania mai departe, putem sa trimitem mesajul mai departe si sa crestem pina la limita posibilitatilor noastre, astfel incit sa nu mai putem fi ignorati, astfel incit sa-i "fortam" sa tina cont de parerea noastra. Daca eu pot sa fac ceea ce fac, si sa ajung unde am ajuns, in mod cert cu ajutorul celor din jur pot sa fac mult mai mult.
ac
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ca sa fie clar, nu e vorba de o fortare prin forta bruta ci prin puterea convingerii. Cei de la BBC au preluat un termen de la un teoretician: SoftPower. In loc sa folosesti puterea prin a Constringe pe cineva sa faca ceva, il poti Convinge sa faca ceva. In cazul nostru trebuie sa folosim Puterea Convingerii fie pentru a-i Convinge pe Politicieni ... Vezi mai multsa faca lucrurile Corect, fie pentru a-i Convinge pe Oamenii Onesti sa se implice in Politica.

Daca Oamenii Onesti vor incepe sa se implice in politica, Politrucii vor fi de aceasta data Supusi la o Presiune Mediatica din ce in ce mai Mare care ii va Determina, fie sa faca lucrurile Corect, Fie sa se Retraga.

Nu e usor de facut asa ceva, dar Este Posibil, Daca Lucram Organizat si ne Coordonam in mod Corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu