marți, 8 iunie 2010

Economie Globala - Colaps si Planuri

Breaking news: va prezentam dezastrul asa cum este el! http://bit.ly/atcRhQ


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu mi se pare chiar Breaking news. E o noutate mai veche. Multi stiu ca sintem incurcati bine si ca Nici Politicienii si Nici Economistii Nu Au Solutii ! Nici chiar cei din afara Romaniei. Ei acum se "impauneaza" cu reduceri de cheltuieli, dar o sa vedem numai in timp...daca se impaunatul de acum va fi sustenabil de realitatile viitoare. Faptul ca... Vezi mai mult Economistii Doar Spera ca va fi mai bine, nu e deloc incurajator. Economia mondiala e pe pilot automat dar pilotul automat nu prea se descurca pe vreme de furtuna. Se tot incearca perfectionarea pilotului automat al economiei mondiale, dar nu are nimeni certitudinea ca "aeronava" economica mondiala va zbura in continuare in mod acceptabil. Fericiti cei ce sint gata sa se parasuteze in timp util.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
O problema legata in mod conex de criza mondiala este aceea, ca la nivel global nu se discuta serios despre solutii de avarie in cazul in care economia mondiala intra realmente in colaps total. E politica "strutzului". Sa nu ne panicam, sa mai asteptam. Nu trebuie sa privim lucrurile apocaliptic dar nici nu putem sa ne ascundem dupa deget si sa ... Vezi mai multpornim de la ideea gresita ca daca vrem sa nu ne fie rau, trebuie sa nu ne gindim la rau. Raul, adica colapsul absolut economic, este un scenariu in nici un caz de dorit, dar posbil. Fiind posibil, IN NICI UN CAZ NU TREBUIE IGNORAT.

Daca avem un drum care se bifurca si avem varianta de a ajunge in mod gresit in alta localitate decit ne-am propus, ne putem intoarce din drum. Daca insa in varianta exista prapastia, e bine sa fim pregatiti sa ne descurcam in cazul in care ne trezim ca am ajuns intr-un loc din care nu ne mai putem intoarce.

Vorba veche, zice: paza buna, trece primejdia rea.

Oamenii in general nu vor sa se gindeasca la rau pentru ca le strica cheful si ii deprima si prefera sa ignore existenta lui. Raul insa nu dispare odata cu Ignorarea lui si isi poate produce oricind efectele.

Daca vine inundatia, faptul ca vei trai mai placut o vreme, poate fi linistea de dinaintea furtunii. Apa vine oricum, chiar daca nu-ti place sa te gindesti la asta. Daca vei persista in a nu te gindi, o sa ajungi sa te doara capul.

In acest moment Omenirea NU ARE solutii pentru cazul in care se va ajunge la COLAPS. Toata lumea incearca sa Repare motorul. Daca insa nu se va reusi repararea, care e planul B ?

Sintem oameni si Actionam Imprudent pe Pielea Noastra. Vom suporta Consecintele, de la Oamenii Politici, pina la Oamenii de Rind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu