joi, 10 iunie 2010

Romania Ar Putea intra in Incapacitate de Plata

Ziarecom Romania Romania, in topul tarilor cu risc ridicat. Cum ne afecteaza? http://bit.ly/afV9VJ



Miscarea Tehnocrata Romania Noastra Ideea cea mai importanta care se desprinde din articol este ca economia Romaniei nu conteaza foarte mult pentru UE si ca intrarea Romaniei in cadere libera nu va duce automat la Obtinerea unui Suport Substantial din partea vecinilor din UE. Afirmatia e corecta.

Pentru UE intrarea Romaniei in Incapacitate de Plata, e un Indicator Negativ, pentru ca... Vezi mai mult Romania pina acum Nu Era pe Lista Neagra in care figurau Grecia, Portugalia, Spania, Italia etc.

Un avantaj insa pe care Romania il are este posibilitatea de a-si regla cursul valutar/devalorizarea monedei nationale, posibilitate pe care tarile din zona euro nu o mai au. Probabil este printre putinele avantaje notabile pe care Romania le are pe vreme de criza.

Prin urmare, Romania o sa cam trebuiasca sa se descurce pe cont propriu si are Cale Libera sa intre in Colaps.

E bine sa fim Constienti de pe Acum de Acest Lucru.

Avem Nevoie de Solutii Proprii. Oare de ce nu sint eu mare fan UE. Membrii UE se ajuta unii pe altii, dar pina la un punct, pentru ca UE nu este Un Stat ci un Cumul de State Independente care NU AU O POLITICA SUFICIENT DE UNITARA. E UNITARA PINA LA UN PUNCT. Se pare ca tocmai ne pregatim sa trecem de acel punct.

Sa ne pregatim sufleteste.

Sper doar sa nu ajungem in situatia de a fi Nevoiti sa Aplicam Solutiile Economice pe care le Propun Eu.

Daca vom fi ajuns acolo, insemna ca vom fi ajuns muritori de foame si ca se vor Aplica Orice Solutii pentru ca Altele Nu Mai Exista. Nu e vorba ca ar avea ceva rau in ele, ci doar de faptul ca pentru economistii formati in stilul clasic, vor fi o noutate absoluta si greu acceptabile. Nu-s obisnuiti cu asemenea abordari.

Om vedea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu