vineri, 4 iunie 2010

Nationalismul in Romania si Ungaria / Roman / Maghiar si Organizarea Administrativa Romaniei pe Regiuni

Europa are nevoie de pace si liniste. Nationalistii Romani + Nationalistii Maghiari fie or sa Fuzioneze in Exacerbarea "Nationalismului" pentru ca numai Nationalism nu s-ar mai putea numi acela pentru ca au interese opuse, fie ori sa Se Bata Cap in Cap si o sa iasa fum in Detrimentul Ambelor Tari. Situatia teritorial nu se mai poate schimba. Asa ar... Vezi mai mult putea sa vina si italienii sa spuna: de miine noi va conducem ca aici era imperiul roman ! Istoria e Istorie, Prezentul e Prezent !

Cine va incalca pacea, linistea si buna intelegere o sa suporte consecintele.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Din punctul meu de vedere descentralizarea si impartirea Romaniei pe Regiuni, este o politica proasta pentru ca nu va face decit sa alimenteze conflictul mocnit dintre nationalistii romani si cei de etinie maghiara, lucru care nu va folosi nimanui la nimic.

Din punct de vedere administrativ o fi mai eficient, dar din punct de vedere politic impartirea Romaniei pe Regiuni mi se pare Contraproductiva.

Romania este tara cu cele mai multe drepturi pentru minoritati din UE si Nimeni nu cred ca Poate sa se Vaite.

Romania este un stat Multietnic si Toate Problemele legate de chestiune, Trebuie tratate cu Echilibru si Responsabilitate pentru a nu crea Instabilitate Sociala.

Cei care Promoveaza Instabilitatea Sociala trebuie sa Raspunda in Fata Legii.



--------------------------------------------------

Fiecare cu sticletii lui. Mie imi pare ca el mizeaza ca sa-si faca publicitate tocmai pe adversarii lui politici, adica pe Nationalistii Romani. Daca ar fi Ignorat ar fi mult mai bine.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Referitor la insii nationalisti romani sau maghiari, toata agitatia asta nu face decit sa le faca reclama si sa amplifice o problema care nu exista. Maghiarii se inteleg cu romanii si au convietuit foarte bine pina acum si cu siguranta ca pot convietui si de acum inainte. Desigur exista insi pe care ii maninca limba si fac declaratii incendiare ca sa agite spiritele, "spirite" care altfel si-ar vedea de treaba.
 
Oamenii "apucati" mai fac si timpenii. Sint supravegheati cu atentie maxima. Asta e o certitudine. Nu cred ca e cazul sa ne facem griji si sa agitam si noi spiritele. Exact asta urmaresc acesti apucati. Sa creeze probleme care nu exista si sa-si traga spuza pe turta lor. 

GN 

NU! in niciun caz!NU ignorarea unei persoane, si mai ales uneia care are o anumita pozitie si face declaratii publice este solutia!! IN NICIUN CAZ!
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Exact asta urmaresc acesti apucati. Sa creeze probleme care nu exista si sa-si traga spuza pe turta lor.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Pai toata agitatia din jurul lui nu face decit sa-i faca reclama ! Asta si sconteaza....

Uite...ce zic unii...decit sa nu ma pomeneasca nimeni...mai bine sa ma vorbeasca de rau :P

Vadim...nu pomeneste nimeni de el. Atunci, iese la rampa si spune o enormitate sau o grozavie si apare moca pe toate canalele...aceeasi tehnica.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Daca vrei sa pornesti un conflict intre 2 comunitati mediatizezi la maxim ce spun nebunii din ambele parti si o sa obtii exact conflict. Initial nu era, si de teama lui, tocmai il produci.

4 comentarii:

  1. Citez:

    "Romania este un stat Multietnic si Toate Problemele legate de chestiune, Trebuie tratate cu Echilibru si Responsabilitate pentru a nu crea Instabilitate Sociala."

    Cum iti explici ca, conform constitutiei modificata su rasmodificata, suntem un stat NATIONAL si multietnic

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca raspuns ai un material de pe site-ul cu doctrina Miscarii Tehnocrate / Doctrina NeoTehnocrata:

    https://sites.google.com/site/miscareatehnocrata/45-teme-politice/natiunea-romana-si-definirea-politica-a-termenului-de-roman

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata arta consta in Definirea Corecta a Termenului de National. Initial o natiune era monocolora din punct de vedere etnic. Acum sute si mii de ani oamenii se deplasau greu si erau pre amariti (cei mai multi), ca sa-si permita sa se mute prin alte tari. Acest "fenomen"/lipsa de fenomen care se petrece azi...contribuit in mod esential la pastrarea unei etnicitati bine delimitate in teritoriu a diverselor populatii. Nu mai este cazul azi.

    Oamenii de nationalitati diferite sint imprastiati peste tot si orice tentativa de a imparti lumea pe criterii etnice este sortita esecului.

    Este valabil pentru toate tarile si deci si pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin urmare este nevoie de o ReDefinire a termenului de National/Natiune/Popor si de o separare a acestuia de termenul si notiunea de Etnic.

    Termenul de National are implicatii Culturale, Lingvistice si Istorice dar si Geografice/Teritoriale si Politice.

    Faptul ca cineva este de o anumita etnice/nationalitate NU MAI ARE IN MOD OBLIGATORIU legatura cu LOCUL in care acea persoana isi desfasoara cea mai mare parte a vietii. Din acest motiv apar confuzii. O persoana de o Nationalitate poate face parte dintr-o alta Natiune cu acte in regula (acte de identitate).

    Trebuie sa existe o Definire Clara si o Separare Clara intre Aspectul Administrativ si Politic si cele Culturale, Lingvistice si Istorice.

    RăspundețiȘtergere