vineri, 18 iunie 2010

Reformarea Romaniei - Partide Noi Existente (UNPR) si Posibile

ML
 
Votul pe liste, votam toti incultii, indolentii, parazitii si parvenitii. Exista vreun exemplu mai bun decat Madalin Voicu, sau Voicu in general ? Cum ne descotorosim de indivizi din astia, si de partide care ii accepta ?

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Votul pe liste sau uninominal nu va curata clasa politica de Politruci. Daca vei avea 100 de Politruci din care sa alegi uninominal o sa alegi unul dintre ei. Trebuie facuta reforma in partide.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
...sau partide noi, cu oameni noi. In general rezistenta in partidele existente este prea mare ca sa se poata face reforma.
ML

Asa da, partide noi, oferte mai bune, loje noi, aliante noi...mergem usor usor catre mai bine :)
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Incercam sa mergem....Sint pasi inainte. In 2007 cindtu am inceput eu sa "pisez" lumea spunind ca ne trebuie partide noi, au zis ca nu sint intreg la minte si ca in Romania nu se poate face nimic. Acum insa, cind a vazut toata lumea ca, chiar NU S-A FACUT NIMIC, rezistenta la schimbare a scazut. Nu vad alta cale de a face schimbarea decit printr-un... Vezi mai mult partid nou, care sa-i uneasca si sa-i reprezinte pe romani. Astea care sint trebuie sa stea pe tusa si sa-si spele pacatele. Partide noi deja exista, dar ele nu au forta necesara de a reusi si nici creditul moral aferent. Ma refer in mod special la UNPR. Fiind rupt din PSD, nu inspira foarte multa incredere si nici nu are un discurs extraordinar de convingator. In plus, tot fiind rupt din PSD, UNPR are oameni, care au ca piatra de git faptul ca au facut parte din PSD atit de mult timp, ceea ce le reduce din credibilitate. Nu afirm in nici un caz ca nu sint oameni onesti, dar analizez situatia de facto.

Este totusi ceva. UNPR este dovada faptului ca in Romania, nu toti sint dispusi sa accepte orice si oricum si mai ales la nesfirsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu