duminică, 20 iunie 2010

Educatie - Cum Infieram Coruptii/Coruptia in mod Corect/Civilizat/Constructiv

Ziarecom Romania Adriean Videanu, un linsaj mediatic populist http://bit.ly/bvhTCK


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
De acord cu argumentele prezentate in articol. Nu trebuie sa confundam Ordinea cu Loviturile sub Centura si cu Alimentarea Urii in Politica. Articolul prezentat, arata foarte clar ca, Infierarea Ilegalitatilor se poate face si fara Spectacol Ieftin/de Prost Gust.

Infieratul coruptilor se poate face si Civilizat si e poate chiar mai Acid, aratind ... Vezi mai multOamenilor calea de Urmat in condamnarea coruptiei. Calea este Reprezentata de Argumente Logice, Coerenta si acuzatii care Sa Nu Contina Ura ! De ce sa nu contina Ura ? Pentru ca Ura in Politica nu poate aduce nimic bun si pentru ca Ura nu face decit sa concentreze Atentia Publica pe Ura si Nu pe Esenta (faptele in sine, care in fond sint subiectul condamnarii). Coruptii trebuie sa plateasca pentru faptele lor si nu pentru ca sint la modul general promovat de presa Rai, ai Dracului et...Cind condamnam coruptii trebuie sa dovedim ca lupta impotriva lor nu e justificata de ura pe care le-o purtam ci de greselile pe care acestia le fac fata de anumite Cutume pe care ar trebui sa le respecte, cutume impuse de Statutul de Functionar Public, care prin Fisa Tehnica a Postului, trebuie sa Apere Interesul Public si nu Alte Interese, Incompatibile cu cel Public !

Adriean Videanu e mai "vizibil" decit Blaga. Afacerile pe care le desfasoara sint mai vizibile (materiale de constructii...de). Prin urmare, e o tinta mai buna. In plus, daca stam si ne gindim bine unde este Blaga ministru, ne dam seama ca e o tinta mai putin atragatoare. Nu ca Videanu n-ar avea relatii. In afara de asta Blaga cred ca este mai iritabil decit Videanu.

Cind vrei sa ataci pe cineva, ataci tintele mai usoare in primul rind, si nu pe cele mai greu de atins si eventual de unde mai si ricoseaza loviturile foarte rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu