sâmbătă, 12 iunie 2010

Tehnocratia Politica si Reformarea Clasei Politice din Romania

Tehnocratia Politica si Reformarea Clasei Politice din Romania

Ziarecom Romania De ce nu poti sa-i ierti pe politicienii care se scuza http://bit.ly/cTK43d


Replici slabutze pentru politicieni slabuti care au transformat politica in Politrucie  (trucuri politice adica). Sint genul de oameni care intr-o discutie nu raspund la intrebare cu raspunsul la obiect ci cu alta intrebare.

La intrebarea "De ce ai facut X" respectivii raspund "Y a facut mai rau". Accept. Respectivul o fi facut mai rau, dar interlocutorul NU INTELEGE notiunea de Dialog/Interviu. El trebuie sa raspunda la ce-l intreb eu nu sa-mi spuna alte lucruri. Daca nu raspunde insemna ca e Incapabil sa Ofere un Raspuns Multumitor si asta insemna ca e prins ca a gresit sau nu e suficient de competent incit sa faca fata discutiei. Cind un politician e prins in gresala, trebuie desfiintat, dar numai cu argumente, pentru a fi Fortat sa se Retraga. In tarile civilizate, ei se retrag singuri imediat cum sint prinsi. La noi insa trebuie strinsi cu usa pina le Strivesti Imaginea complet ca sa-i faci sa devina Indezirabil si sa Finalmente sa Se Retraga cu Coada Intre Picioare. Politicienii romani lupta cu mult mai multa indirjire decit ai altora si nu inceteaza decit atunci cind le este evident ca, orice efort al lor de a ramine in fatza devine Complet Inutil. Asta trebuie sa facem. Sa luam fiecare politician Gresit in parte si sa-l Desfiintam Public in mod Organizat, NU CU URA ci CU ARGUMENTE IMPOSIBIL DE DEMONTAT.

O politica civilizata, inseamna sa Respecti niste Reguli Elementare de Comunicare, care trebuie sa faca parte din Principiile Fundamentale ale Politicii (etica politica).

Politica insemna ca oamenii au politici diferite, dar NU INSEMNA ca trebuie automat sa minta, sa nu-si asume responsabilitati, sa faca circ, sa-si bata joc de cetateni, sa fie Ilogici etc.

Politica trebuie sa se bazeze pe niste principii, pe o etica/deontologie. In ideologia NeoTehnocrata pe care o propun, aceste lucruri lucruri sint definite clar, doctrina promovind conceptul de Politician Tehnocrat. El este un Specialist, dar nu in inginerie sau finante ci in politica. De asta am numit-o si tehnocratie politica. Nu vreau sa inlocuiesc politicienii cu specialist. Politica insemna managementul afacerilor de stat si eu o definesc ca fiind o Meserie. Vreau politicieni de Meserie care sa respecte Etica/Deontologia Meseriei lor.

Ce prevede in primul rind Deontologia unui Politician Tehnocrat ?

In primul rind Comportamentul. Un om care nu stie sa se poarte, NU ARE CE SA CAUTE IN POLITICA !!!

Pe baza de Argumente Logice, eu Pledez pentru Inlaturarea Politrucilor din Politica. Stiu ca vor trebui Inlaturati Multi si ca de Bunavoie Nu vor dori sa plece de acolo.

Trebuie dusa o campanie Concertata de Desfiintare/Infierare Publica pe argumente Bine Focusate, a TUTUROR CELOR CARE FAC TIMPENII.

Epoca lor a luat SFIRSIT.

URMEAZA REFORMA. Cite capete vor cadea, vor cadea. Si-au facut-o singuri si Vor Suporta Consecintele de Imagine Aferente.

REFORMA ALTFEL NU SE POATE FACE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu