miercuri, 2 iunie 2010

De ce Presedintele Germaniei si-a dat Demisia si Basescu NU ?

De ce nu e Basescu neamt http://bit.ly/bWyK3P

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
O nota: Cazul respectiv este ceva mai grav decit al lui basescu. Basescu se rezuma la luat vorba inapoi si gafe care sint jenante dar nuduc la similitudini cu conflagratii. Regimul germaniei fasciste din timpul razboiului a fost instaurat pentru interese economice care trebuiau atinse prin forta militara. Prin urmare respectivul a facut o gafa de politica externa de proportii monumentale si a fost asimilat automat ca fiind fascist. Pentru asta a trebuit sa-si dea demisia,
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In alt doilea rind, aici este Romania si noi sintem romani. Sa nu uitati niciodata asta. Fiecare tara cu regulile ei si cu oamenii si traditiile ei, bune sau proaste :)
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
sint de acord ca gafele lui Boc si Basescu pe teme economice au inceput sa fie cam multe. Asta este rau dar...cred ca e mai degraba in specificul romanesc.La noi tot ce e anormal a devenit normal, asa ca...In alta ordine de idei ma tem ca si alti politicieni ar face la fel.

Uite. Aveam o parere buna despre Ponta. De cind a ajuns insa la conducerea PSD a incepu8t sa declare timpenii si cu timpul se pare ca devin din ce in ce mai mari. Se pare ca puterea pe romani ii face sa o ia razna :)
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Acesti insi care fac acum politica in romania nu-s politicieni ci Politruci. Ei cred ca Politica e un Truc National cu care fraieresc totul si pe toti. Ei doar ocupa locurile pe care oamenii Onesti ar trebui sa le ocupe. Problema este ca oamenii onesti nu vor sa se implice in politica. Cum politrucii singuri nu-au saplece...avem o problema....

Cum... Vezi mai mult poti schimba clasa politica daca romanii onesti nu vor sa se implice in politica ? Cu cine sa-i inlocuiesti pe politruci ? Cu alti poliitruci ?

Banc: tata si copilu se uita la tv. Tatal zice:uite fiule, daca vrei sa te faci politician trebuie sa faci ca astia de la tv. Copilul are 2 variante: daca nu-i place, nu se bnaga in politica si politicanu se curata. Daca ii place atunci se baga in politica si mai avem un Politruc :)

E o problema de sistem, este o problema de mentalitate a poporului roman, mostenita de pe vremea comunismului si transmisa si dupa 89 generatiilor tinere. Unora. Trebuie facuta selectie ? cine face selectia ? Un lider care sa fie onestsi care sa stie sa faca selectia. Care este acel lider ? Inca nu stie nimeni :) dar ar putea aparea in viitor :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu