vineri, 11 iunie 2010

Taierea Salariilor Parlamentarilor pe Motiv de criza e Necesara

Parlamentarii trebuie sa fie un exemplu.

Cineva protestase ca nu mai respectam parlamentul si ca lovim in el, si ca nu putem sa spunem ca toti parlamentarii sint corupti, competenti etc. Nu trebuie sa fii rau, incompetent, corupt etc, pentru a avea calitatea de roman. Toti romanii au calitatea de roman, deci si parlmentarii. Daca se taie din salariile bugetarilor, se taie si din ale parlamentarilor, pentru ca nu sint ei mai egali in drepturi deici ceilalti cetateni ai Romaniei.

Parerea mea este ca parlamentarii daca sint injurati acum, o merita din plin. Este consecinta directa a actiunilor lor. Exista documentatie despre ei, averile lor, dormitul in parlment, filme porno vazute in timpul sedintelor, obraznicie, nesimtire etc cu tona. Toti romanii ii injura pe parlamentari.

Si apoi, ce are asta cu taiatul din salarii. Daca presedintele si-a donat salariul si pensionarilor li se taie din pensii, si somerilor, chiar nu vad de ce sa nu li se taie si parlamentarilor ? Nu vad NIMIC incorect in asta si nu mi se pare ca ar fi o lovitura sub centura aplicata parlamentului.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Parlamentarii sint bugetari. Daca se taie din leafa bugetarilor, adica din lefuri de 1000 de ron sau chiar mai mici, se poate taia si din cele de 4000 de ron, nu ? Banuiesc ca le vor mai ramine bani de mincare.

In afara de asta, se stie ca Basescu nu e chiar sarac lipit. Dealtfel, un presedinte de tara nu are cum sa fie sarac lipit pentru ca are ... Vezi mai multun salariu rezonabil.

Din banii pe care ii ciistiga un presedinte de tara poate sa faca altii prin investitii. Nu zic ca ca cazul lui Basescu. Chestiunea in sine e lipsita insa de obiect. Cu sau fara alte afaceri un presedinte oricum se descurca si la un moment dat averea pe care o obtine din investitii poate face ca salariul sa devina neglijabil, asta chiar si daca este 100% onest. Nu analizez acum onestitatea lui Basescu ci pun problema strict principial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu