sâmbătă, 5 iunie 2010

Utilizarea Responsabila / Rationala Resurselor Terrei

Miscarea Tehnocrata pledeaza pentru o Noua Politica a Administrarii Resurselor Terrei in Conformitate cu Necesitatile de Echilibru pe care Mediul Natural in care traim (planeta) le Impune pentru ca Societatea sa Poata avea o Viata Normala.


Miscarea Tehnocrata pledeaza pentru o Utilizare Responsabila / Rationala a Resurselor Planetei pe care Traim in Interesul / Folosul nostru si al Binelui Planetei.


Nu ne putem permite Riscul de a Distruge Mediul in care traim, pentru ca, cel putin pina una alta, Este Singurul care ne poate asigura Existenta.

 

Ziarecom Romania

www.ziare.com
Mai multe agentii de presa si ziare au difuzat o serie de fotografii, care ilustreaza fara sa mai fie nevoie de cuvinte, dezastrul din Golful Mexic, produs de imensa mareea neagra.
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
O dovada in plus a faptului ca omenirea in goana ei salbatica determinata de Capitalismul Salbatic in care traiesc Societatile "Avansate" foloseste tehnologii pe care nu le controleaza in totalitate sau ale caror consecinte nu le controleaza in totalitate.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Ar trebui ca Societatea sa devina Mai Rationala si Mai Putin Consumista. Scopul oamenilor in general este sa aiba o viata cit mai Placuta si nu neaparat sa traiasca intr-un ritm de Viata Infernal. Nu ai nevoie de 3 case si 5 masini ca sa fii fericit. Lacomia si Ego-ul (de unde deriva si Egoismul) omoara omenirea.

Concluzia: Nu ne distrug ... Vezi mai multcatastrofele naturale atita cit ne Distrugem Noi Insine ca Lume care Se Pretinde (dar e departe de a fi) CIVILIZATA.

Scopul civilizatiei ar trebui sa ofere fiecarui individ O Sansa Buna la o viata Onesta si Fericita si nu Acumularea Salbatica de Bunuri pe Foamea chinezului sau a africanului.

Ginditi-va numai ca toata bunastarea societatii Capitaliste Cosumiste Salbatice se bazeaza pe salariul Infim (1-5$ / zi) pe care il primeste un chinez. Daca chinezii nu ar munci pe te miri ce, noi am cumpara lucrurile la preturile Reale.

Ma uitam zilele trecute intr-un catalog si mi s-a parut absurd ce am vazut: 8 scule chinezesti functionale mecanice la 200 si ceva de ron !!! Mi se pare prea putin pur si simplu. De folosit le-am folosit. Nu se pot folosi industrial dar pentru treburile casei sint absolut OK.

Practic munca de realizare a lor si materiile prime sint mai nimica. Pretul acesta foarte ieftin duce la exploatarea fara discernamint a resurselor Terrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu