luni, 14 iunie 2010

CCR - Curtea Constitutionala a Romaniei si Clasa Politica


CCR - Curtea Constitutionala a Romaniei si Clasa Politica


Solutii pentru Reforma in Romania / Reformarea Romaniei.

Ziarecom Romania Cum se va inclina balanta la Curtea Constitutionala?http://bit.ly/auxJIe





Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Functionarea Curtii Constitutionale are diverse probleme si ele sint destul de serioase. Motivul principal este faptul ca legile sint PROASTE/NECLARE/INTERPRETABILE, lucru care face ca Decizia sa apartina Judecatorului si Nu Legii. In mod normal Judecatorul trebuie sa Aplice Legea, ca un foarte bun cunoscator al ei si nu sa o Interpreteze. Legile find insa ca vai de capul lor, judacatorii fac cu ii taie capul sau, dau "hotariri" care nu hotarasc nimic si care lasa lumea in aceeasi confuzie cu care au venit la CCR.

Normal ar fi ca, legile fiind proaste sa fie alesi cei mai Onesti si Neimplicati Politic oameni care pot fi gasiti, cu acordul tuturor formatiunilor politice si in Interes National.

Politrucii nostri, in frunte cu Crin Antonescu, nu tin cont de Etica in Politica si se folosesc in mod Salbatic si inca si Fara Jena, de Orice Prilej pentru a acapara ceva, orice, numai sa acapareze si asta inca pe fata.

Politicienii care fac declaratii asemeni lui Crin Antonescu, trebuie DISTRUSI/DESFIINTAATI/INFIERATI ca imagine pentru a fi Finalmente INDEPARTATI DEFINITIV din Politica.

Poate ca la CCR ar merge si Politicieni, daca ar fi Adevarati Politicieni si nu Politruci. Nu prea avem insa adevarati politicieni si exact asta este motivul pentru care eu Propun ca Solutie Tehnocratia Politica = Politician Serios, de Caracter, Logic, Tehnic si Metodic.

Daca ar exista asemenea politicieni pe scena politica, ei ar fi suficient de responsabili incit sa poata face parte din CCR fara riscul de a compromite actul de Justitie.

Sintem insa in cerc vitzios (vorba lui Caragiale, ca tot acolo am ramas). CCR trebuie sa faca lucrurile corect, dar legea proasta incurca lucrurile si membrii CCR sint politizati si Politruci pe deasupra, ca de...Toata Clasa Politica e formata din ei. Si atunci...De Unde sa vina Reforma ?

De la Reformarea Clasei Politice.

Cine sa faca asta ?, pentru ca clasa politica asa cum e, ticsita de Politruci, nu are cum sa se reformeze singura. Politrucii singuri nu vor pleca. Trebuie impinsi. De cine ? De ATCINEVA/ALTCEVA, EVIDENT. De un NOU PARTID care sa fie format din Reformisti !

NU VAD alta cale de a face Reforma in Romania. Daca cineva stie alta cale, Democratica, sa spuna. Poate e mai buna si mai simpla. Eu doar pe asta o pot vedea si pe asta o propun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu