miercuri, 9 iunie 2010

Caractere Politice - Cristina Coldea - PNTCD

Status Oportunist pe Fata: "Stimati parlamentari, daca va da sefu' afară (se refera la Basescu/PDL) pentru că apărați amărâții, aveți un loc oricand in dreapta autentică, la Cluj: PNL sau PNȚCD. Există și proiecte VIABILE, similare cu alte tari europene, nu ne lăsăm intoxicați. NICĂIERI nu s-au taiat pensiile!"
Cristina Coldea, membru PNTCD, m-a sters din lista de prieteni de pe Facebook, pentru ca eu ii dau replica. Mi-a zis ca am ceva cu ea. Eu dau replica tutoror fara exceptie si discriminari, nu doar femeilor. Ca dinsa este in PNTCD si e fan inrait PNL :) si ca eu atac PNL...asta e deja alta chestiune. Ca eu dau replici Incomode...se stie...Asa ca, ca sa nu-i mai dau replica, m-a sters din lista. O rezolvare demna de un politician. Cam acelasi stil il practica si unii membri PSD, care nu suporta dezbaterea publica. Este dreptul dinsei sa ma stearga...dar cred ca e o pierdere de imagine....Imi pare rau ca, creez situatii Imposibile....asa se face reforma. Fara mila. Politica e un joc dur. Unii rezista, altii nu.


-------------------------------

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
...de acord...dar alte tari o duc mai bine decit Romania. Ce sursa de finantare propuneti ? Nu e interesant ce n-au facut altii, ci ce putem face noi.
acum aproximativ o oră ·
Cristina Coldea
Cristina Coldea
asteptam tehnocratii sa spuna. Eu mi-am expus proiectul pe sanantate pe www.pntcd.eu. Nu imi arog postul de premier...
acum 48 minute
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
E vorba de solutii economice, nu doar de santate. Eu dar si altii (inclusiv economisti) consider ca in acest moment, taierile sint singura masura care va avea un efect notabil. Desigur taierile trebuie dublate si de alte masuri de restructurare. Problema e ca in Romania, aceste masuri sint foarte greu sau imposibil de pus in practica rapid.
acum 45 minute ·
Cristina Coldea
Cristina Coldea
Si taierile astea sunt exagerate. Si tocmai de la cine nu trebuie. De la amarati! Stiti ce, eu nu inteleg de ce ma tot contrati pe mine. Aveti acolo solutia Radu Sarbu si PNTCD, pe site. Sau in ziarul Bursa, aceeasi. Eu m-am uitat pe linkurile dvs.

De ce trebuie sa ma tot atacati, de aia ca sunt femeie? De 2 ori v-am spus ca m-am plictisit, daca ... Vezi mai multiubiti guvernul, intrati in el. Daca nu vedeti cat s-a furat de catre clientela politica si continua sa se fure sub ochii nostri.... Astea, furturile cand se taie??? Plafonul la achizitiile publice marite acuma de nu stiu cate ori. Ma scuzati, fie sunteti orb, fie rau intentionat.
Evaziune fiscala la greu. Veniturile vor scadea enorm cu acesta masura. pentru ca salariile bugetare merg la consum si o parte este TVA.
Poftiti.
http://vimeo.com/12201901

Trebuiau sa se orienteze pe crearea de surse la buget, nu pe taierea cheltuilelilor ca sa echilibreze balanta. Miscarea banilor creeaza bani. Nu INGHETAREA. Scrie in manulaul de Economie de clasa a XI-a, pe care eu l-am studiat in anul 1993. Atata economie stiu eu.

Imi rezerv dreptul sa nu va am ca si prieten din acest moment. PNL nu e bun ca nu are busola, PNTCD nu e bun ca are busola, dar cu campul magnetic prea intens si sensul vectorului de inductie este inspre inafara - pentru Dvs. Atunci ce: nu cumva dati intr-o paranoia? Sunteti singurul geniu al acestei tari cumva???

Ma scuzati, ma retrag din acesta discutie, cu riscul sa par toanta intelectual. Poate o sa va raspunda Radu Sarbu cu alte detalii. Pisati-l pe dansul, ca gandim la fel. El e barbat si poate rezista mai mult. O TARA INTREAGA vede asa, dvs nu. In fine. 
 
---------------------------------
Fiind dat afara din lista de prieteni, nu am mai putut avea drept la replica...si asta nu e deloc bine in politica.
 
Dinsa discuta probleme de economie cu patos, dar recunoaste ca nu se pricepe, lucru bizar pentru un politician.

Ar fi trebuit dinsa sa lase discutia sa se termine si sa ma stearga din lista apoi.

3 comentarii:

  1. Apreciez interesul pentru PNTCD si chiar solutiile. Nu uitati ca nu sunteti singuri si nici "pe specialitate" tehnocrata absoluta... Desigur ca sunt buni si inginerii fizicieni, si doctorii, si ... Dar, degeaba daca unii au uitat sa lucreze cu compasul sau si-au pierdut busola!... Numai cand mi-aduc aminte de "solutia" de "parteneriat" cu Geoana, Crin, Iohanis si altii... mi-e greatza! Nu va suparati pe mine ca v-am mai "inoportunat"!... Semnat: Manist - un taranist inginer-economist mai "ciudat", dar care nu s-a prelins pe la alti "tehnocrati"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dvs. probabil ca nu ati citit nimic din doctrina NeoTehnocrata.

    Este vorba de tehnocratie politica si nu tehnocratie in sensul in care este ea inteleasa in mod curent in momentul de fata.

    NeoTehnocratia Redefineste multe concepte tehnocratice mai vechi si Defineste in plus altele noi.

    Trebuie citita teoria. In acest sens, exista chiar o notificare pe prima pagina a site-ului care zice cam asa:

    "Nu comentati, daca nu stiti despre ce este vorba" - desigur intr-un limbaj mai elevat.

    Solutia "tehnocrata" propusa de Geoana si Crin Antonescu a fost o aiureala. Era o solutie de scos castanele din foc si de impacat capra varza si iepurii. Evident ca era prea de tot si nu s-a putut.

    Explicatii privind solutiile tehnocrate si modalitatile in care sint ele folosite in scopul manipularii, se gasesc tot pe prima pagina a site-ului oficial:

    https://sites.google.com/site/miscareatehnocrata/

    RăspundețiȘtergere
  3. ...a, si inca ceva...pe acest blog exista Destule Atacuri Foarte Acide la adresa "liderilor" Crin Antonescu si Mircea Geoana.

    In nici un caz nu se pune problema sa-i fi sustinut vreodata, pe nici unul din ei.

    Nu promovez politica PNL si nici PSD sub nici o forma si Nici NU AM PROMOVAT-O VREODATA.

    RăspundețiȘtergere