marți, 18 mai 2010

Comentarii la un Interviu cu Radu Sarbu

Mihaela CartisRadu Sarbu: Radu Sarbu apare in minutul 12.44 si pana la sfarsitul emisiunii.
http://www.vimeo.com/11741478.
Radu Sarbu la emisiunea IMPACT TVR3 - 14.05.2010
www.vimeo.com

Radu Sarbu la emisiunea IMPACT TVR3 - 14.05.2010

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
1. Remarc la inceput Atacuri Ieftine, Clasice de Tip Populist.

Daca FMI guverneaza Romania, pentru ca Propune Solutii, atunci si Eu Conduc PNTCD pntru ca Propun Solutii !

Totusi in cazul guvernului Basescu-Boc iau Decizia Finala si nu FMI si isi Asuma Responsabilitatea si Nu FMI, la fel cum Membrii PNTCD iau Deciziil Finale si Nu Eu.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
La fel Membrii PNTCD isi Asuma Responsabilitatea pentru Consecintele care Vor urma Aliantei cu PNL (si care in opinia mea vor Compromite Irevocabil PNTCD) si nu Eu.



Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
2. Ca guvernantii sint Lipsiti de Viziune Admit, dar in ultimii 20 de ani Nu Prea Am Vazult la Nici Un Guvern Viziune/Strategii.

Radu Sarbu cu aceasta Afirmatie a Descoperit America. Stim e Boala Veche. Toti politicienii Au Tipat Intotdeuna ca Cei de la Putere, nu au viziune si strategii. Cind au ajuns Ei la Putere, au uitat ca Au Tipat si au condus si ei tara, Tot Fara Viziune/Strategii.

3. Ca Basescu Conduce tara in mod Comunist este o Afirmatie Falsa. Este adevarat ca Basescu isi Impune Punctul de Vedere. Pentru asta s-a Inventat Notiunea de Lider. Ca sa Conduca.

Ca Boc face Tot ce-i Zice Basescu...pai ce sa faca ? Sa faca ca Tariceanu ? pe Dos ? unde ajungem.

Poporul l-a votat pe Basescu sa Conduca Romania. Este Mandatul Poporului este Dreptul lui Basescu sa Conduca asa cum Crede. Sa nu Zica cineva ca jumatate din populatie nu l-a votat. Democratia zice 50%+1 = Majoritate. Respectam democratia.

Daca presedintele se cearta cu Premierul (cazul Tariceanu) Nu E Bun, Trebuie dat Jos pentru ca E Certaret si pentru ca e Criza Politca. Daca Presedintele se Intelege Perfect cu Premierul, iar Nu e Bine, pentru ca Premierul e Marioneta si ca Presedintele Conduce in loc.

Asa e Constitutia Romaniei. Culmea ! E facuta de PSD. De ce nu a tipat nimeni pe vremea lui Nastase ?....

Constitutia e Imperfecta. Asta E. Basescu cel putin Nu E Ipocrit. A spus ca vrea Republica Prezidentiala si atit timp cit Nu Inca Legea/Constitutia face ce vrea. Asa e jocul Democratic/Politic.

Oricine ar fi in locul lui Basescu ar fi liber sa Procedeze la fel, chiar daca Nu Ar Face Asa.

Pe cine vrea domnul Radu Sarbu sa puna Premier ? pe unul care nu-i convine presedintelui ?...sau poate doreste un Premier Tehnocrat ?

In cazul asta singura Vina a lui Boc e ca e Membru PDL. Sa-si dea Demisia ca sa fie domnul Sarbu Multumit sau ce ? Premierul este Numit Politic. Asa e Legea. Ca domnului Radu Sarbu Legea nu-i Convine, asta e deja Alta chestiune.



Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
4. Domnul Radu Sarbu afirma ca Guvernul Basescu-Boc este Incompetent si Iresponsabil pentru ca s-a ajuns in aceasta situatie.

Nu zic ca guvernul Boc-Basescu este Grozav nici pe de parte. Zic doar ca Criza Economica Mondiala nu a Creat-o Basescu ci Sistemul Economic PREA LIBERAL, caruia Acum Foarte Tehnocratic Uniunea Europeana ii Pune Chingi (... Vezi mai multreglementari care sa limiteze Impactul Posibil al Fondurilor de Investitii si al Speculatiilor pe Piata Mondiala).

Domnului Sarbu ii Scapa un Detaliu..."Minor". Tari Foarte Importante din UE au probleme (Marea Britanie de exemplu). E drept asta nu ne incalzeste cu nimic si nu face cu nimic mai competent guvernul. Noi intotdeauna Am Avut Probleme in Romania, pentru ca Sintem Romani, adica Haotici. Problema e ca Acum e Criza...si Haosul cu Specific National arata foarte Urit pe vreme de Criza.

Deci si alte Guverne sint Incompetente si Iresponsabile.

Guvernul pur si simplu Nu a Avut Intuitie/Viziunea Crizei. Au asteptat in speranta ca Va Trece. In loc sa Treaca, Criza s-a agravat. Si Europa si SUA sint in aceeasi Situatie. La sfirsitul anului trecut "Marii" economisti europeni Preconizau ca Economia UE incepe sa-si Revina. Prin Urmare, Nu Doar Guvernele sint de Incompetenti. Avem Incompetenti peste Tot :)

Oamenii mai si Gresesc fie ca sint in Guvern, fie in Afara lui. Fiind in Opozitie e Normal sa Injuri Guvernul. Ce altceva sa faci fiind in Opozitie ? Pe ce sa-ti bazezi Discursul Politic ? Da-i si Injura, ca sa arati ca ala face prost si tu stii mai bine.

Cind ajungi la putere insa, te linistesti. De la Declaratii Pompoase/Populiste pina la Fapte e o Diferenta. Care ? Simplu. Cind esti la Guvernare esti Constrins de Realitati, Buget Etc. Nu mai poti Face tot ce Visai pentru ca Trebuie sa Te Incadrezi in Buget. Iata ce nu stie Radu Sarbu.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
5. Sint de acord cu Afirmatia ca Banii Europeni care Intra in Agricultura nu-s de la buget, dar asta nu e cine stie ce mare nouate. La fel sint de Acord ca Romania nu Are Strategii si Proiecte.

Domnul Radu Sarbu, face ce fac Toti Politicienii. Critica dar nu Vine cu Nici o Solutie. Guvernul e Rau, guvernul el al Dracului, guvernu Face Nedreptati....Jos Guvernul....Solutii IOC. NIMIC....Critica Sterila de Talk Show...Ne-am Obisnuit....asa suna Orice discurs politic al politicienilor de Acum.

Asta este un Motiv pentru care Clasa Politica Trebuie Reformata.

Cu Acest Discurs in Stil Clasic Romanesc in care Nu e Nimic Nou, Nu Cred ca Domnul Radu Sarbu e Capabil sa Uneasca Romanii. Ii deprima si va mentine PNTCD pe un segment de Audienta Scazuta, cum a fost si Pina Acum.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Radu Sarbu ne arata Doar ca e Rau. Nu ne arata insa Cum E Bine.....Bau...Romania are Nevoie de Solutii nu de Trancaneala Sterila. Stim Deja ca e Rau. Nu e nici o Noutate, ba e chiar Obositor sa Auzim a mia oara acelasi lucru.

Eu personal sint Satul de Genul asta de Discurs Politic.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
6. Radu Sarbu iar il Injura pe Basescu ca a Impartit tara in Bugetari si Ne-Bugetari. Pai asa e. Asa sint oamenii impartiti in cimpul muncii. Unii lucreaza la stat si altii la privat. Ce e asa Extraordinar ? Destul de Penibil genul asta de Atac.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
De la minutul 20...e vorbarie sterila...toate astea le stim.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
La minutul 24 Radu Sarbu zice ca Aparatul de Stat e Supradimensionat.....Cine l-a facut asa ? Nu cumva Liberalii cu care Vrea El/PNT sa Faca Alianta Acum ? Ups...Dupa ce o face alianta sa vedem cum va Rezista la Critici....

Repet..Introducerea PNTCD in Alianta cu PNL va compromite PNTCD Definitiv si Irevocabil, facindul-l sa arate ca toate Partidele Deja Compromise.

Singura Sansa a PNTCD de a face Mare Politica, este Sa Aiba o Platforma Independenta, dar E Drept, Puternica.

Dupa cum Vad Eu discursul domnului Radu Sarbu, Nu cred Insa ca dinsul Poate sa faca Asa ceva.


Miscarea Tehnocrata Romania NouaMiscarea Tehnocrata Romania Noua

7. La fel, Radu Sarbu ne zice apoi ca unele Salarii sint Prea Mari la unele Regii Autonome etc.

De acord stiam si asta si inca de mult.

1. Nu da solutii pentru rezolvarea situatiei si se limiteaza la critica.

2. Nu zice ca Coruptia este cea care Mentine Unitatea Partidelor (mai ales a celor Mari). Partidele ajung la putere cu ajutorul unor Campanii Electorale care Consuma Multi Bani, iar cei care au Finantat Campania acestor partide, isi vor desigur banii inapoi. Uite asa apar Firmele Capusa si Oamenii Capusa care Trateaza Statul ca pe o Vaca de Muls. Iarasi ma repet...toate astea se stiu...Solutii Vrem.






Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
8. Ne zice apoi ca se iau bani de la Pensii si Salarii pentru ca Nu S-au Luat din Reduceri sau Zone in care lucrurile Se Puteau Face Mai Bine, cum sint Achizitiile Publice. Si asta stim. Problema este ca Romania e populata de Romani, si ca si Guvernantii sint Romani si ca NU SE FAC NICIODATA REFORME.

Ne zice Radu Sarbul ca Romanii Nu Au Ales Bine....asta e Democratia....N-ai ce sa faci... Ca data Viitoare Romanii Trebuie sa Voteze Altceva....

Eu zic asa: In 20 de ani Toate Partidele S-au Perindat pe la Putere si Rezultatele nu se Vad.

E Timpul pentru PARTIDE NOI sau Reformate Puternic, care sa fie Construite pe Alte Baze.

PNTCD ar putea POATE (scuze de pleonasm da are rolul sau) sa Ofere niste solutii, da NU cu Domnul Radu Sarbu la Conducere si cu Acest Stil de Discurs Politic.


Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua

9. Radu Sarbu Spera ca Romanii se vo Tezi datoita Crizei ! Radu Sarbu uita ca Sint Romani si NU SE VOR TREZI SINGURI asa cum nu s-au trezit 20 de ani. Romanii TREBUIE TREZITI DE CINEVA, DE UN LIDER CAPABIL CU UN DISCURS CARE SA-I POATA UNI PE ROMANI SI CARE SA-I INCURAJEZE, NU SA-I DEPRIME MAI MULT SI SA-I DEZBINE.

NU CRED CA RADU SARBU ESTE ACEL CINEVA !
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua

10. Radu Sarbu afirma ca PDL ca plati nota de plata pentru prostiile facute la viitoarele alegeri.

Corect. Timp de 20 de ani, asa a si fost. Toate partidele au "platit" adica s-au rotit pe la putere, in mod Inutil, pentru ca NU AU FOST SI NU SINT CONDUSE DE CINE TREBUIE.

Nu e nici asta nou si nu e nici asta o solutie.

Atit timp cit Clasa Poltica Nu se Reformeaza, adica Atit Timp cit Nu Apare un Partid Reformat din Temelii, care sa aiba un Lider Puternic, Onest si Capabil care sa POATA SA COORDONEZE REFORMELE TARII, nu sint Sanse Reale ca sa se Imbunatateasca Ceva.


Miscarea Tehnocrata Romania NouaMiscarea Tehnocrata Romania Noua

11. Radu Sarbu afirma ca guvernantii nu umbla la Combaterea Coruptiei. Intrebarea este, cum crede Radu Sarbu ca ar putea sa umble in aceasta zona, niste politicieni care Prin Coruptie au ajuns la Putere. (Am explicat anterior ca Coruptia Mentine Unitatea Partidelor Mari si Propulseaza Oamenii Politici la Putere ?

Radu Sarbu nu Ofera Absolut Nici o Solutie. Nimic. Politica Clasica Romaneasca a Urii si Injuratului National.

Radu Sarbu Nu a Expus Viziunea sa, probabil pentru Faptul ca NU ARE O VIZIUNE !


-------------------------------------------------------------



Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
Miscarea Tehnocrata, ultrademocratul presedinte al PNTCD Radu Sarbu ti-a acordat cu incredere prietenia pe Facebook, iar alaturi de el ti-am acordat prieteniile, increzandu-ne in primul rand in echidistanta ta, daca nu in obiectivitatea ta. Luarile tale de pozitie vehement impotriva pozitiei politice a presedintelui NOSTRU Radu Sarbu, congratulandu... Vezi mai mult-l cu etichete dure si inelegante, in loc SA TE REZUMI LA CONTRARGUMENTE care sa excluda atacul la persoana, ma fac pe mine personal sa ma jenez de prietenia pe care ti-am acordat-o si sa reflectez la posibilitatea sau nu a mentinerii ei.
Nu vei intalni in toata viata ta o persoana mai democrata decat specialistul economic si politicianul Radu Sarbu, care a fost capabil sa mearga pana acolo incat, cunoscandu-mi optiunile proBasescu, sa doreasca sa ma aiba ca si colaborator al domniei sale.
Radu Sarbu este ultima persoana pe lumea asta care sa nu admita opinii contrare cu ale sale, DACA ACESTEA SUNT EXPRIMATE RATIONAL si FARA ATACURI la persoana interlocutorului.
POTI SA COMBATI, dar FARA SA IL ETICHETEZI IN NICIUN FEL pe interlocutor doar pentru faptul care are alte opinii decat ale tale.
Cu tine, Miscarea Tehnocrata, este valabil mai mult ca oricand proverbul: "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!"
Pe pagina mea, la NOTES, voi posta secventele cele mai importante din cele sustinute de Radu Sarbu in cadrul emisiunii IMPACT de la TV3 in data de 14 mai 2010.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Astfel, toti prietenii Facebook vor putea sa citeasca opiniile lui Radu Sarbu si sa discearna intre opiniile sale si ale tale. 
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Eu nu comentez interviurile decit tinind cont de argumente. Prietenia si politica nu au nici un amestec. Nu mergem la mica intelegere.

Parerile sint pareri. Stiu ca am dat cu parul. Imi asum actiunea. E politica mea.

Eu asa fac politca. Sint un om Corect, Onest dar Brutal.... Vezi mai mult

Domnul Radu Sarbu are dreptul la replica.

Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
Miscarea Tehnocrata, am lasat sa treaca o jumatate de ora ca sa ma calmez, timp in care am recitit cele scrise de tine mai sus. Oricine ar citi cele scrise de tine mai sus si-ar formula aceeasi intrebare pe care mi-am formulat-o si eu. CARE SUNT SOLUTIILE TALE in aceasta CRIZA ECONOMICA, POLITICA, CIVICA si MORALA in care se afla Romania in acest ... Vezi mai multmoment, Miscarea Tehnocrata Romania Noua, caci este fondatorul acestei miscari, pe care ai declarat-o politica, pe care vrei sa o impui pe scena politica din Romania si cu care, evident, vrei sa castigi alegerile.
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Nu Contest ultrademocratia domnului Radu Sarbu. Nu are legatura cu subiectul.

Faptul ca exista Unele Calitati nu pot Acoperi Anumite Defecte sau Abordari pe care eu le consider Nepotrivite.

E Dezbatere publica si Particip la Ea. Cind faci un Interviu, el Devine Public si Trebuie sa Suporti Injuraturile, asa cum si cei de la Putere Trebuie sa Suporte injuraturile domnului Radu Sarbu, Crin Antonescu, Ponta, ale populatiei etc.

Am spus Punct cu Punct Viziunea Mea si am Argumentat Tot.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Atacul este foarte clar. Tintesc sa obtin Putere Politica.

Oricine Nu Va Rezista Atacurilor Mele va trebui sa faca un pas Inapoi. Oricine. Daca Rezista...Bravo lui !

Lupta politica inseamna Discurs Politic. Cel care Convinge Masele Obtine Control.

Pentru a face Reforma in Romania vreau sa Obtin Control.

Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
SOLUTIILE tale, Miscarea tehnocrata Romania Noua?!
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Spre Deosebire de domnul Sarbu eu NU FAC NICIODATA COMPROMISURI.

Calitatile unui om sint parti pozitive dar Nu Pot Fi folosite ca Substitut pentru Nimic Altceva.

Atit timp cit am Argumente si Nu Sint Contrazis cu Argumente NU AM DE GIND SA CEDEZ NIMIC.

Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
SOLUTIILE tale STRICT pe ACEASTA CRIZA. Nu accept sa imi dai linkuri din Programul tau extrem de stufos, de tip James Joyce.
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Solutii:

Reforma trebuie facuta de cineva. Acel cineva trebuie sa ajunga la putere si sa aiba putere destula.

Tinta: un partid care sa obtina un procent foarte mare - peste 50% din voturi.... Vezi mai mult

Metoda: sa nu se bazeze pe coruptie pentru a cistiga alegerile

Conditia: sa aiba o imagine curata, credibila si sa si-o mentina. Sa nu si-o distruga prin diverse aliante.

1. Un partid puternic si condus cu mina de fier dar Corect (nu cu pumnul de fier)

2. Un proiect politic beton care sa-i cistige pe romani si care sa fie Aplicat cu Precizie de Ceasornic.

Am doua variante:

1. Reusesc sa fac asta cu PNTCD
2. Reusesc sa fac asta (mai greu) pe cont propriu de la zero total.

Comentariile pe care le-am facut, desi foarte dure sint corecte.

Din punctul meu de vedere alianta cu PNL va fi un dezastru pentru Romania.

Cel mai probabil eu nu voi reusi sa construiesc un partid suficient de puternic pina la alegeri.

In aceasta situatie combat alianta cu PNL.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
PNTCD reprezinta Acum o Alternativa pentru Romania.

Dupa Realizarea Aliantei cu PNL, nu va mai reprezenta, deci Romania va Ramine iar Fara Alternativa.

Nu prea Ne Putem Permite !!!!!
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Prin urmare, fac Tot ce Pot pentru a-mi Pune In Practica Strategia.

Politica e o Lupta Dura. Nu poti face politica si toata lumea sa ramina multumita. Peste Poate. Si cu slanina in pod si cu Curechiul Uns.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Solutiile mele pentru aceasta criza nu prea au cum sa existe, altele decit cele care sint acum.

Daca ajung sa am putere politica suficienta, pot insa sa vin cu idei pentru fiecare problema care imi este prezentata iar ele se pot dezbate public.

"Solutiile" sint:

reforma - in lipsa unui mecanism puternic si care sa functioneze ca un ceas si a unui proiect beton, nu se poate face. Reforma nu se poate face repede in general si cu atit mai putin in Romania, tara origanizata haotic.

Romania e ca o camera mare in care e dezastru. Nu poti face ordine intr-o zi. Peste putinta. Ai putea daca exista mai multi oameni si foarte bine organizati, care sa stie ce au de facut si sa faca totul dupa un plan si sa se si consulte oridecite ori e nevoie.

Asa ceva in Romania acum nu prea exista. Tot ce exista ca masinarie puternica (nu zic neaparat capabila sau necorupta sau cu proiect bun) este PDL.

Fie ca ne place, fie ca nu, Basescu a reusit sa creeze un mecanism care functioneaza unitar.

Asta nu insemna ca mecanismul lui are piese de calitate. Per ansamblu, el are insa control pe situatie. Cu ce proiecte lucreaza, asta e deja o parte urmatoare, care desigur e criticabila.

Critica pe care i-o aduc lui Basescu, nu e ca acum e rau, ci este ca N-a Intuit ce va Urma si nu a luat masurile Corecte la Inceputul Anului sau mai de mult.

Faptul ca acum e rau si situatia e imbirligata, nu insemna ca exista si solutii.

Cind ai o chiveta infundata ai doua variante:

1. Cea mai acceptabila - astepti sa se scurga apa la canal, atit cit poate + sa incerci sa o desfunzi. Daca e prea plina, mai astepti sa se goleasca un pic (exact ce facem acum - supravietuim cu bani FMI si incercam sa desfundam/stabilizam/eficientizam aparatul de stat (scurgerea))

2. Aplici solutii radicale - scoti apa cu pompa din chiuveta - asemenea solutii in economie se pot aplica numai daca se ajunge la foamete generala (chiuveta infundata complet - stat falimentar fara posibilitate de recuperare). Aceste solutii sint greu acceptabile si ar putea deveni acceptabile doar daca nu mai are nimeni nici un fel de alte solutii.

Acum sintem la cazul 1.

Am indei destule pentru Reforme, foarte dure sau acceptabile. O parte din ele le-am si discutat pe mesagerie privata.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Critica pe care o aduc tuturor politicienilor de pe scena politica actuala este Lipsa Completa de Viziune.

Basescu Trebuia sa Ia Masuri Dure Anti-Criza din timp indiferent ce ar fi spus populatia.

Nefiind Experimentat in crize (nici marii economisti ai lumii nu sint, si au dat predictii gresite cu duiumul, deci mi se pare natural ca si politicienii romani nu au prevazut) Basescu a crezut ca merge si asa. Uite ca n-a mers. Ghinionul lui si al nostru si al altora. ... Vezi mai mult

In afara de Polonia, cam toate tarile au fost prinse pe picior gresit.

Polonezii sint mai istetzi. Au fost extrem de precauti cind si-au gindit politica economica si acum beneficiaza de rezultate.

Restul statelor, fac totul, mai mult sau mai putin in ultima clipa si rezultatele se vad.

Sistem economic gindit si folosit gresit + lipsa de precautii si reactii tardive.

Acum ne Tiriim Cum Putem si Incercam sa fim mai atenti in viitor (daca om fi in stare, caci, nu trebuie sa uitam, sintem romani).


---------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mihaela CartisMihaela Cartis Daca, solutiile tale pentru aceasta criza "nu prea au cum sa existe, altele decat cele de acum" si daca "Basescu a reusit sa creeze un mecanism care functioneaza unitar - PDL", inseamna ca, grosso modo, solutiile propuse de acest Presedinte-Guvern merg in directia acceptata si de tine, unica, din moment ce "nu prea au cum sa existe altele".
1. Daca... Vezi mai mult directia este singura posibila, de ce ar dori electoratul sa investeasca increderea lui in alt partid, respectiv in Miscarea Tehnocrata, stiut fiind ca electoratul ar prefera orice, numai REFORMA NU?
Am dovada "succesului electoral" al URR, care inca din 2004 insemna REFORMA PURA.
2. Ce te-a facut sa iti conturezi ca prima varianta pentru a face REFORMA partidul PNTCD in afara faptului evident pentru toti ca acest partid este blocat de peste doi ani de zile in procese?
3. Cum crezi ca vei putea impune miscarea ta electoratului, atat timp cat nu ai nici "partidul puternic" (PNTCD nu are cum sa adere la miscarea ta decat dezertand in corpore din PNTCD, ceea ce mi se pare o iluzie prea fantezista pentru un tehnocrat ca tine), nici liderul care sa il conduca cu o mana de fier, dar corect (Radu Sarbu nu iti convine, iar tu personal mi-ai declarat in scris ca nu vrei sa iti asumi conducerea), si nici proiectul politic beton care sa-i castige pe romani si care sa fie aplicat cu precizie de ceasornic?
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Electoratul va intelege Reforma atunci cind ii va fi Explicata.

Eu am Explicat si Explic ce Fac mai Mult decit Oricine Altcineva.

Toata documentatia de pe internet, de pe site-urile mele, de pe forumuri etc e dovada acestui fapt.

Pe mine nu ma plateste nimeni pentru asta. In schimb exista presedinti de partid (nu ma refer la Radu Sarbu - in general) care sint cu Mult sub Nivelul Meu si Exista Parlamentari care se uita la filme porno in timpul sedintelor si care pur si simplu isi bat joc de noi si de mine, pentru ca si eu sint un cetatean.

Daca nimeni nu e in stare sa faca Reforma in tara asta, si sa ia Taurul de Coarne, il iau eu.

Nu mai sint dispus sa suport situatia.

Daca in urma actiunilor mele, se vor prabusi partide, se vor reorganiza altele sau vor aparea altele noi, acestea sint urmari firesti ale vietii politice.

Poporul ma va urma pentru ca Ceea ce Eu Inteleg Explic si Altora si Repet....Nimeni Nu Face Asta.

Viziunea pentru Reformarea Romaniei se face pe Etape apropiindu-ne de Miezul Problemei.

Ca sa Ne Apropiem de Miezul Problemei, e nevoie sa Existe un Partid Capabil sa Faca Acest Lucru.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
In mod cert O Parte dintre membrii PNTCD imi Impartasesc intr-o masura Mai Mare sau Mai Mica opiniile.

Eu doar am Profitat de Oportunitate pentru a EXPLICA situatia in Viziunea Mea.

Zarurile au fost Aruncate. Astept sa vad ce se intimpla. Membrii PNTCD au mingea. Decizia fiecaruia va conta

Referitor la implicarea mea directa:

Este preferabil din punct de vedere Dimplomatic sa declar ca NU ma Implic si ulterior sa MA implic (pentru ca aceasta nu-mi deterioreaza imaginea), decit sa declar ca MA IMPLIC si apoi sa-mi iau vorba in apoi ca Basescu sau ca multi alti politicieni.

Ma intereseaza sa contribui la construirea unui partid puternic, Capabil sa Faca Reforma si Nu Sa-l Conduc. Daca insa va fi necesar sa-l conduc, o voi face. Eu ca cetatean sint satul de tot ce se intimpla in jurul meu si sint Dispus sa Fac ceea Ce Este Nevoie, pentru ca Situatia sa se Indrepte.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Eu doar am propus punctele mele de vedere spre analiza tuturor. Sa Cintareasca Fiecare si Sa se Gindeasca Daca E Bine sau Nu e bine Pentru El, Pentru Partid si pentru Tara. Trebuia sa incep cu Tara, dar romanul fiind Individualist, am inceput cu Individul.

Stiu ca am produs "zapaceala" de partid. Nu pot sa zic ca-mi pare rau. Politica se Bazeaza pe Lupte Politice.

Pina acum Romania NU A FUNCTIONAT dupa principiul Cel Mai Bun Invinge, ci dupa principiul CEL MAI PROST SA NU INVINGA.

VREAU SA SCHIMBAM ASTA.

Daca schimbarea incepe de la PNTCD, asta e soarta. Voia Domnului. Asa a fost sa fie.

Am intilnit pe net oameni din PNTCD care mi-au apreciat abordarile.

NU E NIMENI OBLIGAT sa ma urmeze. Lucrurile pot decurge in PNTCD in continuare, Cum Au decurs pina acum (singuri si pe margine sau remorca la PNL). Nu eu Decid.

De vreme ce Exista o Parere si o Strategie Alternativa la ceea ce Exista Acum, Eu am Propus-o.

Ce va fi va fi.

Spre Deosebire de Alti Politicieni, eu Stiu sa Pierd. N-o sa ma ratoiesc la nimeni (nu mai dau nume - nu e vorba de pntcd) daca pierd o lupta politica sau alta. Face Parte din Jocul Politic.



Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Daca Strategia mea Nu Va duce la Nici un Rezultat Notabil, asta e. Eu mi-am facut Datoria Fata de Mine si Fata de Tara si Mi-am dus Ideea pina la Capat. Mi se pare Corect Asa.

Daca Strategia mea Nu Va duce la Nici un Rezultat Notabil, insemna ca PNTCD nu era locul Potrivit De Unde sa Incep si pot sa spun ca Nu Am Pierdut Nimic. PNTCD ramine cum a... Vezi mai mult fost si isi vede de politica sa, si eu ramin cum am fost si imi vad de politica mea.

Ramine o Experienta Poate Dura pentru Unii, poate Interesanta pentru Altii.

Dar daca Exista Sanse ca Strategia Mea sa Aiba Succes, atunci insemna ca Am Jucat Bine si ca Merit sa Fiu Bagat in Seama.

Sint un Roman Hotarit sa Faca Ordine in tara lui, pentru ca Nimeni Altcineva NU Face.

Nu fac Politica de Placere ci din Necesitate.

Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Miscarea Tehnocrata Romania Noua
Ceea ce fac eu Mi se Pare Mai Constructiv Decit sa Ies In Strada.

In loc sa ma Vait ca Nu sint Solutii, Incerc sa Le Creez.

La asta ajunge un Roman care s-a Saturat de Situatia de Acum si de Clasa Politica de Acum !
 
------------------------------------------------------------
 
Uitasem sa Mentionez: parlamentarii care se uita la filme porno, calculatorul pe care il folosesc, benzina pe care o consuma si salariul consistent pe care il primesc sint platiti din banii pe care eu si Nenumarati alti Romani in fiecare luna ii viram in conturile Ministerului de Finante !!!!!
 
 
Eu n-o sa mai virez multa vreme bani statului pentru ca NU MAI AM ! dar PARLAMENTARII isi VOR LUA IN CONTINUARE SALARIILE !!! CONSISTENTE, CHIAR DACA REDUSE CU 25%.

MIE NU MAI ARE DIN CE SA-MI SCADA 25% !!! PENTRU CA NU MAI AM VENITURI.

 

Am PRETENTIA ca PARLAMENTARII sa NU SE UITE LA FILME PORNO PE BANII MEI !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu