marți, 25 mai 2010

Afara Trogloditii, Mirlanii, Tzopirlanii, Necioplitii din Politica ! - Jos Politrucii !

Se vaita deunazi, un membru UNPR ca nu intelege declaratiile lui Adrian Nastase.

I-am dat urmatoarea Replica:

...nu vad de ce ar trebui sa intelegi ce face PSD...presupun ca exact de asta ati facut UNPR...de prea mult respect, logica, bun simt, coruptie...etc..

Adrian Nastase e un tip malitios...mai tii minte ce epitete i-a pus Robertei Anastase...era doamna, era colega de parlament...nu se face...sint gesturi necioplite...care in mod normal nu ar trebui sa existe in politica...Ce sa invete poporul ?

La fel si Crin Antonescu...declarind in parlament ca Geoana si cu Basescu o trag pe Ecaterina Andronescu (care chiar nu jignise pe nimeni, doamna si demnitar al statului roman, ministru in functie) de miini si de picioare...ce imagine...

Ce sa caute asemenea oameni in politica ?

- Baiete, daca vrei sa te faci politician, asa trebuie sa faci.

Baiatul are 2 variante. Daca nu-i place, nu se baga in politica si ramin in politica doar Mizerabilii. Daca ii place, e "ok", mai apare un mizerabil in politica :)


-----------------------------------------------------------------

Un nou exemplu de Tzopirlanie de la Crin Antonescu:


http://www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/antonescu-basescu-este-capetenia-plosnitelor-care-paraziteaza-romania-video-1018214


Nu e vorba de nemultumirea lui Crin Antonescu ci de Manierele sau mai bine zis, lipsa Manierelor pe care acesta le manifesta pe Scena Politica.

Un asemenea limbaj te descalifica, ca Om Politic !!! si te face Inapt pentru Meseria de Politician.


Premiza numarul 1 in Politica este sa te Porti Civilizat ! Daca toti politicienii ar folosi stilul si limbajul lui Crin Antonescu, unde am ajunge ?



-----------------------------------------------------------
www.pesurse.ro
Hehehehe... Preşedintele Traian Băsescu a fost foarte deranjat de faptul că pasaje din discuţiile sale cu parlamentarii Puterii au ajuns în presă. Un consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale mi-a transmis că sunt iresponsabil. ...

RJ

hai ca-i tare : cine da like aici inseamna ca este de acord ca esti iresponsabil ? in alta ordine de idei : fuck them si vezi-ti de treaba ta !
 
ED
cine da like inseamna ca este de acord cu ce a zis Ioska

RJ

Elena , am glumit si eu !

ED
ok

GG
auzi!!!... cadru privat!!!...de parca era acasa cu nevasta... asta-i presedinte?!? asta-i maimutoi...

GS
cadru privat?Acest consilier este incult,nu stie ce inseamna.Ar trebui sa il ingrijoreze faptul ca aceste inregistrari vin din interior si asta inseamna ca sunt multi nemultumiti acolo,dar din pacate le este frica sa vorbeasca si se "rascoala" astfel.

CD
:))))))vezi si tu trebuia sa te abtziii:)))))...sa nu spui la toata lumea:)))))...asha, ai fi fost un "jurnalist mai bun":))))))

IB
:)) promit sa mai fac

VB
Păi nu puteai şi tu să n-o dai pe aia cu beţia!!!

CD
vezi ca a murit unul pe cand era in masina... Dumitru Tinu:)))si ala tot jurnalist:))))

IB
eh... asta este... ne asumam si asta


LR
zii şi tu că erai sub influenţa alcoolului... şi ai scăpat! simplu.

ID
iresponsabil e el ; nici in pat cu nevasta , un presedinte nu trebuie sa gindeasca / spuna / faca timpenii ..

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Este drept ca un presedinte trebuie sa aiba grija ce spune chiar si in cadru privat, dar este drept ca si cel care a distribuit informatia e iresponsabil. Nu se face....
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
La serviciu nu povestesti tot ce faci acasa cu nevasta si nici ca ti-ai inselat nevasta si acasa nu povestesti secrete de serviciu. Normal asa ar fi. Dar a zis cineva, ca mai exista ceva Normal in Romania...Caracter, Diplomatie etc.

De exemplu...oamenii injura. Fac asta in mediul privat. Daca nu mai au voie sa injure nici acasa atunci ce facem, scoate injuratul in afara legii ? Bun. In mediul public insa nu au voie sa injure.

Daca insa un politician a injurat in privat si injuratura devine publica independent de vointa lui....ce facem...?

E vinovat politicianul sau nu ?
 
ID
 
un presedinte e la serviciu 24 / 24 . trebuie sa fie si un model si un conducator , in limitele constitutiei si si si ..daca ziaristii ar fi spus cum vb , cum se poarta tb ca ministru , perlamentar , primar , nu mai ajungea presedinte ..
eu , el , oricine , poate sa injure ..
un presedinte NU.
dar asta e cea mai mica problema .....

se pare ca vinovat nu e un infractor , de ex , ci cel care il demasca
.. brava .. 


AS
Acolo unde a fost inregistrat nu era un mediu privat. Parlamentu nu e crajma si calitatea de Presedinte al Romaniei in care se afla acolo si in care se afla cand hotaraste destinele tarii nu e cea de ospatar.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu e normal sa faci publice discutii private...e o chestiune legata de Caracter.

Sint de acord cu Adriana. In sfirsit cineva care da un argument valabil.
 
ID
 
SUBSCRIU ADRIANA .. SI EU SPUN TOT ASTA , DOAR CA EXTIND ..PT CA E CAZUL .. NU VB DE VECINUL DE LA ET 4 .. DE UN PRESEDINTE DE STAT .. STA-I-AR IN GIT .
CARACTER LA TB .. BABA SI MITRALIERA ...
DACA DIN DISCUTIILE PRIVATE , SE VEDE CA UN OM CARE ARE UN POPOR PE MINA , E IRESPONSABIL , ACEASTA DISCUTIE TREBUIEEEEE
FACUTA PUBLICA

ID

EXACT ADRIANA .
MISCAREA TEHNOBIROCRATA .. DISCUTI DESPRE CEVA , FARA SA STII DESPRE CE E VB ? ERA IN PARLAMENT SI ERA ACOLO IN CALITATE DE PRESEDINTE . CARE ESTE " "
DACA NICI IN PARLAMENT SI IN CADRU OFICIAL VB GURA FARA EL , CE FACE IN REST ?? NU FACE SAU MAI RAU , FACE PROSTII
2 MANDATE .....

AS

Presedentia Romaniei este o institutie cu foc continuu. Activitatea de Presedinte al Romaniei est un de 24 cu 24 ore.Presedintele este Presedinte oricand poate doar intr-o singura situatie vorba 'cea "unde si regele merge singur" . In rest nu e in intimitate nici cand tace nici cand e singur. Atunci daca nu poate face fata inseamna ca nu e in stare sa conduca destinele unei natiuni. Destinele unei tari si a unei natii nu se conduc HAHAIND nici sa spuna lucruri aiuritoare ca un oarecare.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Stati asa nu va infierbintati se poate si mai rau. Geoana a spus in fata camerei in campanie ca Romania e o tara de doi lei sau 2 bani...si vroia sa ajunga presedinte...

Nu prea stie lumea ca au musamalizat-o repede ca presa a fost anti-Basescu.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Nu numai ca vroia dar un pic a lipsit sa si ajunga presedinte...Geoana este campion detasat la capitolul Enormitati.

Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Avind in vedere ca mi-ai pocit denumirea...lucru care nu se face in politica...pt ca noi aici cam facem politica...te introduc la categoria Indezirabili :) pentru discutii politice.

Ironiile de prost gust n-au ce sa caute in politica, nici macar daca argumentele sint corecte.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Deci presedintele e un fel de masina....care isi arunca tot e ce uman la gunoi si devine presedinte...Viata privata o desfiintam complet...e mai rau ca la inchisoare...Nu vreau sa fiu presedinte !!!...dar mai stii ghinionul...Sa nu spui niciodata, niciodata...

ID
e uman sa fii mitocan , betiv , iresponsabil etc etc etc .. si mai era si in parlament , in calitate oficiala .
nu ai inteles nimic ; de asta a fost votat de atitia ......
ca au crezut ca un presedinte trebuie sa mearga la crisma sa bea cu poporul si sa injure ca ultimul mitocan .. ia steagul de acolo si denumirea asta pompoasa . si scrie ca particcular
ca nu o sa iti ceara cineva sa devii presdinte ,fii linistit ..
nici ala care e nu stie ce trebuie si ce nu ..
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Imi scapase ca era in parlament...ai dreptate...nu e ok...

Am spus doar de principiu ca convorbirile private nu trebuie facute publice. In cazul asta nu era suficient de privata...asta e...prostia se plateste...mie imi convine...

Cu cint politicienii fac mai multe timpenii eu am tot mai mult capital politic de cistigat. Toti care au vorbit cu mine stiu chestia asta foarte bine.

Nu pot sa zic ca tin cu Basescu, dar ceilalti doi mi se par inca si mai rai, ipocriti etc...asta e toata filosofia.

 
SG
 
Pai nu-i el jucator? Ati mai vazut voi jucatori altfel decat mitocani? Scuipa pe jos, iti mananca seminte-n cap, injura, tipa la tiganci imputite si gaozari si,... etc. :)))
De fapt ce te miri? Pentru el, nu esti decat un gaozar!
 
NM
 
E un compliment venit din partea javrei de basea. Ma bucur ca moare de ciuda ca au aflat oamenii ce magarii spune si face "presedintele pedeleprelor".
Felicitari, Iosif Buble.
:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu