joi, 27 mai 2010

Consecintele Haosului si Coruptiei din Politica, Revolutii, Reformarea Romaniei

Fraudele economice au crescut in Europa de Vest de la 10% la 21%De ce oare?


Tendinta de crestere a fraudelor este rezultatul unui efect paradoxal. Companiile au pus la punct instrumente eficiente de detectare a infractiunilor ca urmare a inaspririi legislatiei de resort din numeroase tari.

Insa, subliniaza expertii E&Y, "operatiunile de fuziuni si achizitii, precum si restructurarile de personal au slabit anumite dispozitive de control intern, in special in cazul investitiilor in zonele emergente cu risc ridicat".

I1

Deci noi să dormim liniştiţi. Clanul Băsescu îşi poate face de cap că e trendy...
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
In politica trebuie facuta curatenie. Altfel o sa ajungem ca in Jamaica. Acolo trupele guvernamentale vineaza un mare mafiot. In cursul vinatorii au murit 50 de civili. Respectivul, ajuta insa populatia si are multi sustinatori. Daca moare cineva il ingroapa, daca copilul n-are mincare ii da etc...

Trebuie sa facem Ordine in Romania. Politicienii sint corupti, coruptia = mafie, iar mafia procedeaza asa.

Ideea este ca raul se propaga singur, iar binele trebuie promovat.

Coruptia evolueaza ca un cancer, si la un moment dat contamineaza tot organismul si devine imposibil de curatat. Ar fi bine sa nu ajungem acolo.

Partidele mari sint contaminate si e musai neccesar sa fie inlocuite de alte partide, care sa aiba standarde noi, mai dure.

Altfel ne indeptam catre situatia mentionata.------------------------------------------------------------------------www.causes.com
Băsescu: Eram sub influenţa alcoolului când am zis că pensia minimă ar trebui să fie 500 leihttp://www.videonews.ro/action/viewvi...http://www.antena3.ro/stiri/politica/...-ACESTA ESTE PRESEDINTELE CARE ...


Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Si daca isi da demisia acum ce rezolvam. Facem si criza politica ? Raminem iar blocati, iara cearta iara asteptam jumate de ani pina se face guvernul ?
I 2:
ce este trist este ca am luat-o pe povarnis din cauza lui criza mai mare nu va fi daca pleaca ci daca ramane
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Si daca pleaca cine sa vina in loc ? Sper ca nu Crin Antonescu sau Geoana !!! Au un comportament absolut incalificabil.
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Toata lumea se grabeste sa desfiinteze niste sisteme politice, dar nimeni nu se gindeste la solutii, adica ce sa puna in loc.

Asa a fost si la revolutie. S-a desfiintat un sistem politic (cel comunist) si nu s-a inlocuit cu nimic...in afara de libertate fara discernamint, in care desigur a primat libertatea hotilor de a fura, pentru ca hotii ... Vezi mai multintotdeauna sint cu un pas inaintea politiei - isi cunosc interesul foarte bine, sint uniti si sint si perfectionisti.

Deci, jos Basescu...si ce punem in loc ? La asta s-a gindit cineva ?...sau gindim numai pina la lungul nasului ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu