sâmbătă, 29 mai 2010

Revolutia/Iesitul in Strada, o Solutie pentru Romania ?

Comentariul se refera la un articol care Indeamna oamenii sa faca Revolutie.

Un alt articol Interesant despre Revolutii Gasiti pe site-ul Miscarii Tehnocrate:

https://sites.google.com/site/miscareatehnocrata/20-doctrina-tehnocrata/reforma-tehnocrata
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Mda...recunoaste si singura ca e element subversiv. Ridicatul lui X si Y nu va folosi la nimic. Ne trebuie Lideri care sa vina cu solutii, nu sa facem balamuc national pe vreme de criza...O sa se Ridice Gheorge si Ion si o sa Ce ? O sa cada guvernul, presedintele si parlamentul si ce ?

Daca are cineva impresia ca dupa asa ceva, ar putea sa fie mai bine, o sa-l dezamagesc. Va fi mai rau. Mult mai rau. Atunci chiar ca vor ajunge muritori de foame...

De situatia respectiva o sa profite insa altii care abia asteapta sa vina un asemenea moment.

Revolutiile se fura...daca unii nu stiu, ar fi cazul sa afle.

Respectivii urmaresc puterea politica si nu interesul national. Ca ei afirma ca urmaresc Binele Poporului, asta e demagogie pura.

Ca este nemultumire e de inteles, dar trebuie sa stirpim ura din politica si din societatea romaneasca. Daca ne vom uri la nesfirsit unii pe altii o sa Reusim Invariabil sa Nu Reusim Nimic.

Luati lectii de la Mahatma Ghandi, Nelson Mandela si altii ca ei. Trebuie sa invatam sa Gindim, nu sa ne Certam si sa ne Calcam in Picioare.


-------------------------------------------

Despre Evolutii si Revolutii


Evreii au dovedit ca pot construi o tara prospera din NISIP ! Daca ei au putut din nisip, atunci om putea si noi in Romania cu resursele care exista.

Ei au dovedit ca pot.

In alta ordine de idei din punct de vedere istoric eu consider ca nu au dreptate. Daca au plecat de pe pamintul sfint sint buni plecati si arabii au dreptate. Este drept ca acum unii s-au salbaticit si fac timpenii si evreii ii tin cu biciul cu argumente care sint discutabile. Cind zic discutabile nu ma refer la faptul ca nu ar fi corecte ci strict la falptul ca exista tot atitea argumente Pro cit si Contra.

Istoria nu e alb negru si nici macar gri. Este amestecata din particule albe si negre. Fiecare are dreptatea lui. Chiar si noi romanii avem. Faptul ca sintem asa de ametiti cum sintem are si avantaje, dar pe astea nu le vedem noi acum. Le vor vedea urmasii nostri.

Faptul ca romanii nu stiu sa faca revolutii si chiar ca le este lene, poate sa constituie un avantaj colosal in perioada care vine !!!! pe care multe tari din jur nu il au...

Suprizele abia acum incep !


In ciuda nivelului de trai scazut si a politicilor duse, Romania ar putea ajunge una dintre cele mai stabile tari din punct de vedere social din toata Europa si asta e posibil sa fie baza unei dezvoltari lente dar sanatoase si echilibrate pe termen lung situatie de care multe tari din restul europei sa rivneasca in vremuri de criza.

Romanii sint invatati cu greul si e foarte posibil sa fie capabili sa treaca prin criza mult mai bine decit ar putea s-o faca restul europenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu