vineri, 28 mai 2010

Problema Comunitatilor Tiganesti/Rome/Romilor din Romania - Problema de Sistem si Politica Miscarii Tehnocrate


www.ziare.com
''Romanii din Italia au fost etichetati cu un stigmat, acela de violatori. Este unul din stereotipurile cele mai rusinoase pe care le-a putut emana un sistem de informatie superficial. Iar un asemenea stereotip poate produce fenomene de violenta rasista'', a declarat miercuri, la Roma, Gia
 
 AMW
 
Nu se mai poate continua asa...suferim pre mult noi inocentii!...e timpul sa intoarcem pagina!!!...suntem multi...multi care meritam un respect!!!!...ajunge sa va uitati in jur sa realizati acest lucru dragi straieni si sa pune-ti punct o data pentru totdeauna la aceasta mizerie care s-a format cu sau fara vina...aici vorbim noi...vocea romanului in general...nu generalizati ca nu suntem toti la fel!!!
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Suferim pe drept cuvint...de ce sa aruncam vina in spatele italienilor... In 20 de ani NIMENI/NICIUNUL dintre cei/partidele care s-au rotit pe la putere, nu au facut NIMIC pentru a REZOLVA PROBLEMA ROMILOR. Romii sint Victime ale Sistemului Romanesc. Ce fac ei in afara Romaniei este doar un Efect al Sistemului din Romania.

Oalele sparte le plateste Romania, adica Noi Toti.

Daca vom reusi sa ne punem pe picioare miscarea politica, prin intermediul PNTCD sau separat, NE VOM PREOCUPA ATENT DE REZOLVAREA PROBLEMEI ROMILOR...fara a inlcalca regulile democratice.

Nu e vorba de o rezolvare de tip PUNITIV ci de una de tip Constructiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu