marți, 25 mai 2010

Campanie pe FaceBook Impotriva Inceperii Construirii (obiectivului numit Catedrala) Catedralei Neamului in Vremuri de criza

Campanie pe FaceBook Impotriva Inceperii Construirii in Vremuri de Criza a obiectivului numit:

"Proiect pentru Catedrala Mantuirii Neamului"
Adresa Grupului de pe facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=118537391514273
Petitia Online impotriva construirii Catedralei Neamului:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_impotriva_construirii_catedralei_manturii_neamului_din_fondurile_statului-p04700042-pg31.html
Alte adrese web despre aceasta chestiune:
Nota:

  • Cu cit vorbim mai mult despre asta, cu atit mai bine. Trebuie sa vorbim nu doar pe net despre acest proiect megalomanic ci si acasa, la serviciu etc. Sintem 24.000 pe facebook si sint poate inca pe facebook multi care nu au aflat inca, ca acest grup exita. Sint insa si altii pe bloguri si forumuri si inca si altii care nu intra pe internet, care sint de aceeasi parere cu noi. Sa-i anuntam pe toti si sa le cerem parerea. Ceea ce astazi este un grup pe facebook, miine poate fi mult mai mult si ar putea opri acest proiect.
    Noi trebuie sa ne purtam cu Respect fata de Biserica, dar si Biserica trebuie sa Se Poarte cu Respect Fata de Noi.

    Comportamentul Abuziv al Bisericii Stirneste uneori Critici.

    Nu putem Generaliza insa. Exista si Preoti care Reprezinta cu Adevarat Un Model pentru Oameni. Problema este ca Sint Cam Putini.

    Puterea si Banul (ochiul dracului) Corup si Multi Preoti Pacatuiesc Nepermis de Mult pentru Niste Fete Bisericesti si Ar Trebui Dati Afara !

    Daca il slujesti pe Dumnezeu, te faci preot, dar daca vrei sa faci avere, poti sa te faci deasemenea preot.

    BOR are Nevoie de Reforma ca si intreaga Romanie, pentru ca si Preotii sint Romani si Biserica o Parte a Romaniei.

    Este Nevoie sa se Schimbe Mentalitatea. Romania are Nevoie de Ordine Democratica si Nu de Abolirea Ordinii, nici chiar in Numele lui Dumnezeu. Preceptele bisericesti sint puse la gard si Biserica a devenit un fel de S.R.L. National. Banul Conteaza, cele 10 Porunci si Voia Domnului Mai Putin.

    Ordinea, Logica si Bunul Simt sint tot Creatii ale Domnului si Biserica Ortodoxa Romana, daca Vrea sa fie Respectata, Trebuie sa le Respecte la rindul sau.
    ----------------------------------------------------------------------











    • Sintem aici aproape 16.000 de persoane pe Facebook. Asta insemna MULT. Nu am reusi si probabil nici nu ar fi o idee fericita sa scoatem in strada 15.000 de oameni. Una este sa dai un LIKE pe facebook din fata calculatorului, deci fara mare efort si alta este sa iesi in strata.

      Sintem Romani, deci sintem comozi. In plus daca iesim in strada, or sa ne dea la stiri si apoi actiunea noastra ar fi data uitarii, in stil romanesc.

      In perioada asta Audienta canalelor de televiziune, mai ales de stiri, Scade pentru ca au devenit Plicticoase in timp ce Audienta Internetului si Implicit a FaceBook creste.

      Detalii aici.

      http://www.facebook.com/group.php?gid=151856601785&v=app_2373072738#!/topic.php?uid=151856601785&topic=15546

      Ceea ce facem pe Internet are un Avantaj Enorm. Ramine !!!! Asta insemna ca ceea ce Facem Aici Poate Ajunge sa Aiba o Audienta IMENSA IN TIMP pentru ca textele pot fi citite si recitite dupa luni si chiar dupa ani si Nu Poate fi Nimeni Mituit ca sa le stearga. La un canal tv sau presa scrisa, poate veni seful si spune, uite....gata aia si aia nu mai publici. Pe Internet insa Asa Ceva Nu E Posibil. Un protest Popular pe Internet, Nu Poate fi Oprit si NU POATE FI DAT UITARII !!!

      Hai sa ne gindim: daca doar o parte dintre noi (numarul poate varia de la citeva sute la CITI SINTEM ACUM) incepem sa ducem o campanie dura pe toate Forumurile si Blogurile Impotriva acestui proiect Megalomanic si Sfidator la adresa Saracimii Romaniei, impactul va fi IMENS si Biserica Ortodoxa Romana va avea o Problema Serioasa de Imagine si Va Trebui sa ia Pozitie Public. Daca se Incapatineaza are toate sansele sa agraveze situatia si sa Sporeasca Nemultumirea Romanilor, fata de BOR, ceea ce pentru BOR ar fi Catastrofal.

      Conceptul asta se numeste SoftPower. Puterea Convingerii si a Internetului. Radio BBC World vorbeste despre asta, iar noi il putem folosi.

      In plus, pe masura ce Aceasta Campanie va lua Amploare, Grupul de Aici de pe Facebook se va Mari Tot Mai Mult. Efectul va fi de Cascada.

      Rezultatul vom vedea care va fi...dar un Rezultat Pozitiv in Sensul Suspendarii Acestui Proiect, este Predictibil. Chiar daca Nu va fi Oprit Proiectul, aceasta Campanie va fi un Semnal de Alarma pentru Biserica, ca isi Pierde Popularitatea (acea incredere foarte mare a populatiei in Biserica) si acest lucru Poate Da Startul inceperii Reformarii Bisericii Ortodoxe Romane.

      O asemena Actiune, poate Demonstra si Forta Civica in Actiune.

      Asta e propunerea Mea. 
       










    • Miscarea Tehnocrata Romania Noua Este vorba despre BBC Worl care in Bucuresti se poate asculta pe 88 FM.
       









    • Miscarea Tehnocrata Romania Noua Stirile Curente arata astfel:

      1.In ce priveste Grecia s-a ridicat problema Iesirii din Zona Euro;
      2.Daca Euro scade sub pragul 1 Euro = 0.8 USD, este posibil ca Euro sa
      Dispara;

      3. Exporturile Japoneze sint in Dificultate din cauza Scaderii
      ...Euro;
      4. Grecia Nu-si Va Putea Achita Datoriile in Termenele Prevazute
      5. Italia e si ea in criza 
      6. Germania a anuntat ca daca Franta cade din cauza subventiilor prea mari pentru agricultura, nu o va putea sustine...

      ....si BOR vrea sa Construiasca Catedrala Neamului !!!!
       
      ---------------------------------------
      CB - 4 Iunie 2010

      Uite ca suntem acum peste 20 de mii de revoltati. Creste numarul de la o ora la alta. Sper ca la un moment dat sa ne adunam atat de multi incat sa fim un adevarat fenomen social pe care sa-l sesizeze si cei din afara tarii. Daca devenim cel mai mare grup din lume cu siguranta ca cineva se va sesiza si aici, in tara.




    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      In Romania orice e posibil. Poate ca totusi Catedrala Mintuirii Neamului sa fie un factor de Coeziune Exceptional....eventual si de Mintuire si ce factor...!!!

      Coeziunea data de lupta IMPOTRIVA construirii Catedralei !

      - Viata e plina de surprize... Vezi mai mult
      - Nebanuite sint Caile Domnului :)

      Daca cumva se va intimpla ceea ce spui Oficialii BOR vor cadea pe spate si vor avea cu siguranta nevoie, precum zicea cineva de Multe Antinevralgice si Rugaciuni.
       ------------------------------ 
      http://www.youtube.com/watch?v=1q-vorjTfso









    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Simt artistic au, energie au (deci sint bine hraniti - nu muritori de foame), conditie fizica destul de buna...nu stiu daca legile bisericesti interzic dansatul...oricum par sa fie cei care se pricep cel mai bine...semn ca nu e prima data.

      Ideea care se desprinde este ca o duc bine, sint petrecareti, rotofei(unii) si plini de chef de viata, lucru care la alti romani e mai putin dezvoltat.

      Rar am vazut pe cineva sa danseze mai bine !!!

       -----------------------------------------
      Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Normal este ca fiecare confesiune sa-si finateze lacasele de cult. Pentru ce sa contribuie un budist sau un musulman la catedrala ortodoxa a neamului ? Ca cetatean roman el plateste taxe si impozite la stat, dar e aberant ca statul sa construiasca si biserici. Romania are oricum foarte multe. Exista statistici edificatoare in acest sens care demonstreaza ca Romania are cel mai mare numar de biserici raportat la numarul de locuitori din Europa (asta ar fi inca in motiv pentru a lua o pauza in construitul de biserici). Mai bine restauram monumentele care trebuie restaurate, pentru ca avem puzderie de monumente care stau sa cada la propriu(inclusiv biserici).

      Acum sute de ani un neam era format de regula, in marea majoritate din oameni care apartineau aceluiasi cult(cel national) pentru ca mijloacele nu permiteau stramutarea oamenilor in numar mare. Nu ... Vezi mai multexistau masini, trenuri, avioane etc si majoritatea populatiei era saracime si nu-si permitea oricum sa se mute. Lumea s-a globalizat de atunci si zeci de mii de oameni se muta dintr-o tara in alta. Daca eu sint in Marea Britanie dar sint ortodox si nu am treaba cu Biserica Protestanta sau Catolica, nu vreau sa dau bani din munca mea pentru construirea de lacase de cult de alte confesiuni.
      Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      In Romania sint o multime de arabi, chinezi, catolici si multe alte culte. Religia nu trebuie amestecata nici cu statul si nici cu alte religii in sensul ca oameni din niste culte sa plateasca direct sau indirect pentru construirea de lacase de cult pentru altii.
       

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu