joi, 21 octombrie 2010

Afara cu Netrebnicii din Politica ! Radu Sarbu isi bate joc de PNTCD !





Liderul ţărănist Radu Sârbu a transmis, sâmbătă, un mesaj delegaţilor la Congresul PSD, susţinând că ambele partide consideră depăşită etapa de confruntare aspră care a marcat trecutul post-comunist al României, când adversitatea politică firească era percepută ca duşmănie.
16 octombrie la 18:19

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Multe vede omul cit traieste. Radu Sarbu da cu batul in balta in mod magistral. Mai ramine sa faca si un congres comun PSD-PNTCD prin care sa se consfiinteasca existenta unei noi formatiuni politice numita PSTCD - Partidul Social, Taranist,... Crestin si Democrat.

      E de inteles dorinta lui Radu Sarbu de a face reconciliere, dar ca sa ajungi la reconciliere cu PSD.....ma doare capul...

      ...poate reconciliere la FURAT !

      Radu Sarbu Repeta toate timpeniile pe care le fac Liberalii, semn ca n-a inteles chiar nimic din politica.

      Cu acest om Accepta membrii PNTCD sa intre in alegeri !

      RUSINE ! chit ca o sa fiu injurat.

      COPOSU SE RASUCESTE IN MORMINT !
      MC
    • Sunt mai mult decat surprinsa de virulenta comentariilor tale la postarile mele recente care il au ca subiect pe Radu Sarbu, cu atat mai mult cu cat am avut o deschidere fata de tine mult mai mare decat fata de alti prieteni facebook.
      M si Il, care au declarat fara rezerve ca sunt simpatizante PDL, mi-au scris ca si-au impus "silenzio stampa" in privinta lui Radu Sarbu DIN RESPECT pentru POZITIA INGRATA in care m-ar pune.Vezi mai mult

      MC
    • Ce astepti tu de la mine Miscarea Tehnocrata?
      Sa dau dovada ce cea mai abjecta lipsa de lealitate si sa imi reneg presedintele?
      Nu crezi ca imi este SI ASA DESTUL DE GREU dat fiind ca pozitiile noastre (a mea si a presedintelui Radu Sarbu) ...nu coincid?
      Nu pot tolera o asemenea LIPSA DE EMPATIE din partea ta cu privire la situatia ingrata in care ma pui prin atacurile tale si, daca nu iti moderezi radicalitatea comentariilor la adresa lui Radu Sarbu - care este ATENTIE (pana una-alta) presedinte ales printr-un congres statutar convocat - ma vei pune in situatia sa iau masuri impotriva ta, oricat de mult as regreta faptul ca trebuie sa le iau.

       
    • MC
      Radu Sarbu ne-a explicat ASTAZI CHIAR ca nu este adeptul politicii facute in sediu.
      El crede ca neparticiparea la diferitele evenimente din viata politica nationala nu fac decat sa mentina izolat partidul nostru. PNTCD trebuie sa iasa in pu...blic, sa comunice cu cetatenii, sa participe la alegeri, la viata parlamentara, chiar daca acolo se va gasi langa PRM, de exemplu.
    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Eu inteleg ca e nevoie de buna intelegere, buna vecinatate, cooperare reconciliere etc...dar de la Aceste Notiuni pina la ceea ce ne propune Radu Sarbu (vizite la PSD si participarea sa la congresul PSD) e cale lunga...

      Ce facem cu doctrina Anticomunista atit de Invocata si Rasinvocata de PNTCD si chiar de Radu Sarbu ? O punem in cui ? Unde e morala ? Care e logica ? Stergem totul cu buretele si mergem inainte de nici usturoi n-am mincat nici gura nu ne miroase ?

      Nu e asta Oportunism Cras ?

      PNTCD e cunoscut pentru Radicalismul si Fermitatea unor politici.

      ASTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE OAMENII AU RAMAS FIDELI PNTCD SI CREZULUI SAU.

      Acesti oameni accepta acum sa intre pe usa PSD ca si cum NIMIC NU S-AR FI INTIMPLAT ?

      Asta e SACRILEGIU IN TOATA REGULA.

      Daca lucrurile astea se vor desfasura asa, PNTCD este doctrinar vorbind RAS din politica.

      Eu ii multumesc pe aceasta cale lui Radu Sarbu pentru imensul serviciu pe care mi-l face.

      El dovedeste inca o data ca virfurile clasei politice sint o MIZERIE (nu pot sa ma exprim mai plastic, pentru ca nu permite Decenta care Acestor Politruci le lipseste si despre care oricum NU AU NICI CEA MAI MICA IDEE CE ESTE), lucru pe care eu il Afirm de Mult si pe care o sa-l intaresc orideciteori voi avea ocazia.

      Pentru asta strigau tinerii in Piata Universitatii ? Ca Radu Sarbu sa bata in 2010 palma cu PSD ?

      Politica romaneasca e o Comedie Proasta, atit de proasta incit este IREAL/nu-ti vine sa crezi ca e adevarat.

      Stai inmarmurit si te gindesti ce mai pot Scorni aceste minti bolnave. Chiar cred ca nu mai e nimeni normal in Romania ?

      Chiar cred ca toti sintem niste imbecili si ca ei pot face ORICE din noi ? si ca noi NU VOM CRICNI NICIODATA ?

      Eu NICIODATA nu am de gind sa tolerez asemenea comportament politic. Este indecent, e Prostitutie Politica.

      Arunca tot la gunoi si se duce ca o floare la PSD. O sa apara in poza cu Adrian Nastase si Ion Iliescu si cu Victor Pinta...si NOI SA TACEM ?

      Daca asta PLANUIA, de ce nu a facut-o de ani de zile ? Pentru asta a stat PNTCD peste 10 ani pe tusa politicii ?

      Nu cumva pentru ca e CORUPT si acum nu are variante mai bune si O INTOARCE ca la Ploiesti, sperind ca fraierii din partid si din electorat n-o sa observe ?

      MC

    • Daca participarea lui Radu Sarbu ca invitat la congresul PSD inseamna pentru tine renuntarea la doctrina, programul si traditia PNTCD, atunci, conform aceleiasi logici, participarea lui Radu Sarbu in 14 octombrie la Atheneu la lansarea Fundatiei Crestin Democrate a lui Theodor Baconschi (PDL) inseamna ca, dupa ce s-a dat cu stanga, se da si cu dreapta, nu?
      http://www.puterea.ro/news10276/Lansarea-Fundatiei-Crestin-Democrate-Basescu-l-a-lasat-pe-Baconschi-singur-cu-taranistii.htm
       
    • Politica moderna din statele cu democratii consolidate se face in acest mod, cum incearca sa il faca Radu Sarbu.
      Noi toti am fost obisnuiti in acesti 20 de ani de tranzitie cu impostura, respectiv cu faptul ca toti politicieni, fie ca sunt social-democrati, liberali sau democrat-liberali, sunt uniti in "underground" prin afaceri si smecherii comune.

      In lumea civilizata din occident politica mare se face exact opus: respectiv politicienii indiferent din ce partid ar face parte sunt cordiali, sociabili si omniprezenti toti impreuna la diferinte evenimente politice PE FATA, iar in "underground" fiecare isi respecta cu strictete principiile si doctrina, fara sa faca niciun rabat de la ele, in favoarea binelui social.
       
      MC
    • De aproape un an de zile mi te prezinti ca un pesonaj ultradestupat, ca acum sa adopti un discurs retrograd si incompatibil cu maniera moderna de a face politica in lumea cu democratii consolidate.

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      PNTCD momenta nu prea are pirghii multe in politica. Unica pirghie este Discursul si Comportamentul Politic pentru a Construi Imagine Publica.

      Una este sa te intilnesti cu lideri de drepta si alta cu lideri de stinga pe Teritoriul Lor ! E ca la meci. Lasi impresia ca esti remorca la caruta lor. Unde mai pui ca Radu Sarbu are probleme si cu justitia, e inca si mai rau, pentru ca gestul pare mai degraba pentru Interese Persoanale decit pentru cele de partid.

      O fi intrebat Radu Sarbu pe cineva daca o fi bine sa se duca acolo, sau s-a repezit pur si simplu si s-a dus ?

      Ca sa fiu din cale afara de diplomat pot sa zic ca este o Inabilitate Politica, inabilitate care insa nu prea este scuzabila la un presedinte de partid pentru ca reiese ca este INCOMPETENT.

      Ce mi-e Victor Ponta, ce mi-e Radu Sarbu. Tot una.

      Faptul ca ai asemenea intilniri insemna ca apreciezi ca parteneri viabili niste oameni care debiteaza enormitati si ca PRACTIC II GIREZI/le dai girul tau. Daca ne gindim la ENORMITATILE pe care Victor Ponta le-a spus de curind diasporei si la faptul ca Radu Sarbu il GIREAZA pe Victor Ponta si Implicit PSD, atunci, PNTCD are o PROBLEMA GIGANT !

      Poate nu stiti ce enormitati a emis Victor Ponta de curind in fata reprezentantilor Diasporei.

      Documentati-va.

      Daca dai un GIR liderului PSD, atunci insemna ca nu esti mai breaz ca el sau ca ai Interese de Aparat (si exista motive suficiente pentru ca afirmatiile pe care le fac sa nu poata fi contrazise)
      , sau amindoua.

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Referitor la "Politica moderna din statele cu democratii consolidate se face in acest mod, cum incearca sa il faca Radu Sarbu."

      Politica moderna e drept sa face in statele cu democratii consolidate. Nu e cazul in Romania. Nu cred ca politica din Romania e comparabila cu cea din Marea Britanie, Franta sau Germania.

      Standardele politicienilor de acolo sint mult mai ridicate decit in Romania (desigur au si ei falitii lor) si daca te duci la un politician din cealalta tabara si acel politician NU ESTE UN POLITRUC, ci un om rezonabil care nu emite aberatii in campaniile electorale si in afara lor, sa zicem ca e acceptabil, desi chiar si asa, britanicii de exemplu ar strimba din nas. Englezului nu prea ii plac jumatatile de masura. Nici mie.

      In mod normal stilul britanic foarte Riguros si Franc ar trebui sa fie pe placul membrilor PNTCD...Acest lucru URMEAZA INSA SA-L VEDEM :) prin reactiile pe care membrii PNTCD le vor avea fata de aceasta ABERATIE facuta de Radu Sarbu referitoare la PSD !

      Cu toate manevrele astea politrucesti, unii membri PNTCD o sa ajunga sa creada mai mult in ceea ce afirm eu, decit in presedintele Radu Sarbu si asta o sa duca la consecinte dintre cele mai interesante pe scena politica romaneasca si in interiorul PNTCD. Mai exact cuvintul cuiva din Exteriorul PNTCD, va ajunge sa cintareasca mai greu decit cuvintul presedintelui partidului (desigur, doar in cazurile oamenilor care pun cu adevarat pret pe PRINCIPII, RIGOARE, ONOARE etc).

      Am mai spus si Repet:

      PNTCD are 2 variante de evolutie: in SUS, daca face REFORMA si se comporta DEMN fata de electorat si propriile principii sau IN JOS, daca nu.

      Varianta de mijloc nu exista.

      Momentan vad ca se indrepta in JOS cu VITEZA MAXIMA, torpilindu-si electoratul INAINTE DE ALEGERI. Absurd/Stupid, Nepractic, Catastrofal pentru imaginea partidului.

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      Eu am dreptul de a prezenta argumentele mele in ce priveste modul lui Radu Sarbu de a face politica.

      Faptul ca este presedinte de partid nu insemna ca va ramine vesnic presedinte de partid.

      Ca sa-l poata schimba cineva la congres, daca va fi cazul, este necesar sa fie cunoscute si parerile celor care considera ca politica lui Radu Sarbu este daunatoare pentru PNTCD.

      Pentru ca aceste pareri sa fie cunoscute este necesar sa existe dezbatere publica.

      Daca ESTE INTERZIS sa critici presedintele PNTCD insemna ca acolo este ceva dictatura (si stiu din sursa sigura ca anumiti oameni sint marginalizati pe nedrept).

      Daca NIMENI nu-l mai critica pe Radu Sarbu, CUM ISI INCHIPUIE CINEVA CA AR PUTEA FI SCHIMBAT DIN FUNCTIE la congres ?

      Am sau n-am dreptate ?

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra Ca adevarurile sint GREU de INGHITIT sint de acord, dar exact asta e politica mea: SA SPUN ADEVARUL CHIAR DACA E DUREROS.

      NUMAI ASA ROMANIA SE POATE REFORMA. Prin CORECTITUDINE si ADEVAR !




    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
      In plus loialitatea fata de un om sau altul nu este ceva strict obligatoriu si batut in cuie.

      Cine are pareri contrare cu cele care se impun in linia politicii de partid, fie reuseste sa si le impuna la rindul lui, cu argumente, fie daca nu e multumit, si considera ca Partidul nu il Reprezinta, e liber sa plece din acel partid. Pareri diferite insa, Trebuie sa existe intr-un partid pentru ca oamenii sint diferiti si nu le putem cere sa gindeasca identic, ca doar nu sint roboti.

      Nu e normal sa-ti aperi presedintele strict din loialitate, fara sa tii cont de CORECTITUDINE. Sustii un presedinte de partid, doar atit timp cit consideri ca ceea ce face este CORECT si TE REPREZINTA.

      Daca ai caracter, si ai alta parere O SPUI TARE. Daca esti marginalizat, si nu-ti convine, esti liber sa pleci.

      Daca accepti JUMATATI DE MASURA, adica nici ce face presedintele nu-ti convine, dar NICI SA-L DAI JOS NU VREI, ajungem la politica romaneasca de care sintem satui.

      Politicienii fac timpenii, dar NIMENI NU ARE CURAJUL sa faca ceva, adica sa-i abandoneze.

      "Liderii" (pun ghilimele pentru ca in cazuri ca cel desprre Radu Sarbu-PNTCD, e greu sa-i numesti lideri) sint URMATI ORBESTE si FOLOSESC MEMBRII DE PARTID STRICT PE POST DE MASA DE MANEVRA.

      Acesti politruci, prefera sa aiba oameni fara initiativa in partid, tocmai pentru a putea CONTROLA IN MOD AUTORITAR, TOTUL SI PE TOTI si pentru a face POLITICA PERSONALA sub acoperirea formala a doctrinei si partidului si nu pe cea PRINCIPIALA pe care Doctrina acelui partid o presupune.

    • Miscarea Tehnocrata Romania Noastra E de inteles ca trebuie sa tii partea partidului tau, dar exista momente in care trebuie sa stii cind trebuie sa te opresti cu sustinutul. Adica faci compromisuri atit timp cit nu te compromiti. Iar de data asta, acceptind ce face Radu Sarbu, presedintele PNTCD, orice membru PNTCD care are caracter, se COMPROMITE.
      ND
    • CARAGIALE, EMINESCU,... (uite unde duce lipsa de cultura).
      Parca se numea Partidul Liber Schimbist !!


      ---------------------------------------------------



      Nu cred ca e o idee stralucita sa cautam vinovati cu luminarea. Se vede destul de clar ca mai toti sint vinovati si ca mai toti SINTEM VINOVATI.

      Tocmai am avut o discutie cu MC despre ceea ce eu consider ca sint niste aberatii politice si pe care ea le apara pentru ca sint facute de "liderul" PNTCD, Radu Sarbu.

      Eu in general ma inteleg foarte bine cu doamna MC, dar nu inteleg sa fiu "politicos" si sa nu critic, din acest motiv.

      Afirm de mult ca romanii au o mentalitati mostenite din regimul comunist. Una din ele este SERVILISMUL si supunearea OARBA fata de lider, adica fata de TATUCUL de partid. Orice zice sau face tatucul, trebuie urmat INDIFERENT DACA EXISTA UN MUNTE DE ARGUMENTE IMPOTRIVA. Asta este o mentalitate GRESITA !

      Constat ca chiar si in cazul oamenilor pe care ii apreciez, apare acest fenomen al SERVILISMULUI POLITIC.

      NU TREBUIE SA SERVIM POLITIC, ci trebuie sa FACEM CORECT din punct de vedere politic ! Asta e cu totul altceva.

      Aici trebuie sa facem Ordine. La mentalitati.

      TOTI SINTEM VINOVATI !

      Vrem schimbare in bine, dar NU VREM SA NE SCHIMBAM NOI IN BINE pentru ca ne este prea GREU. Sa se schimbe altii. Stil romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu