luni, 4 octombrie 2010

Desfiintarea Magistrala a Politruciei intr-un Nou Articol aparut pe Ziarecom

Comentariu la un articol Magistral aparut pe Ziare.com

Articolul poate fi gasit la adresa:

http://www.ziare.com/adrian-nastase/traian-basescu/obsesia-comuna-si-paguboasa-a-clasei-politice-1046012


Comentariul Miscarii Tehnocrate:

Excelent comentariu. Felicitari autoarei.

In mod cert tentativa nehotarita de suspendare a presedintelui Basescu risca mai degraba sa "degenereze" in intarirea pozitiei/imaginii lu Basescu, decit sa i-o slabeasca, mai ales ca nu se bazeaza pe o majoritate categorica.

Cit despre, Adrian Nastase, el nu face decit sa atraga asupra PSD, la un loc calificativele JALNIC, RIDICOL, PENIBIL + CONTRAPRODUCTIV.

Oare ce-o fi in mintea lor ?????

Referitor la faptul ca unii politicieni ar fi bolnavi de nervi(putem sa spunem ca aceasta este o exprimare din cale afara de diplomatica, fiind posibil sa li se atribuie calificative mult mai dure), e foarte posibil. Dupa ce spui ani la rind ENORMITATI si le PROMOVEZI ca pe mari si incontestabile adevaruri, FINALMENTE, ajungi sa crezi si tu ceea ce spui si asta e deja un moment trist in istoria evolutiei unui politician. Doar repetitia e mama invataturii ! :)
 

Articolul care diseca cu precizie chirurgicala si cu "mina" de artist politica romaneasca.

Acuratetea termenilor cu care sint facute intzepaturile este absolut ireal de bine facuta.

Apreciez deasemena limbajul colorat, expresiv, dar de calitate si opus ca stil fata de cel al lui Adrian Nastase, care prefera glumitele ieftine si populismul de prost gust.


In plus, dupa cum se stie, fiecare om Evolueaza pina la Limita Competentelor sale.

Se pare ca Adrian Nastase s-a blocat la fel ca si Crin Antonescu pe Traian Basescu si asta e mai degraba PENIBIL si de TOATA JENA (pleonasm intentionat pentru accentuare) PENTRU UN POLITICIAN. Orice se intimpla, cinta o singura melodie. E deja Obositor si Plicticos. Nu mai are nici un farmec. E lipsit de imaginatie.

Atit pot, atit fac. Asta e Maximul Competentelor si Discursurilor politice ale lui Adrian Nastase si Crin Antonescu.

Nu degeaba spuneam ca PSD si PNL ar putea fuziona pentru ca functioneaza dupa principii Socant de Asemanatoare pentru 2 partide teoretic atit de diferite.

Dar dupa cum stim: "Teoria ca teoria, dar Praftica ne Omoara !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu