luni, 4 octombrie 2010

Coalitia Monstruoasa PSD-PNL la Indigo/Reloaded ?

Legaturi Utile:

http://miscareatehnocrata.blogspot.com/2010/06/scena-politica.html
http://miscareatehnocrata.blogspot.com/2010/07/pagini-de-top.html
--------------------------

Comentariu la articolul publicat de Ziare.com:

http://www.ziare.com/teodor-atanasiu/stiri-teodor-atanasiu/pnl-si-psd-s-au-inteles-pe-cota-unica-16-la-suta-1046148
Aha...PSDNL(PSD+PNL revine :) ...oare de ce nu fuzioneaza ? :) Le-am pus gind rau.

Mai stii ? in politica romaneasca orice e posibil, mai ales ca oricum Doctrinele sint pentru Fraieri si nu pentru Smecherii de Romania. Nu ca cei din PDL nu ar avea si ei "Falitii" lor.

PSD+PNL provoaca insa un cutremur Interior al Constiintei Umane (desigur pentru cei care au o constiinta).

Iata pina unde poate merge "arta" compromisului. Se trece de orice limita a bunului simt si se compromit COMPLET SI IREVOCABIL.

Ceea ce fac e o mare prostie politica si o vor plati cu virf si indesat. Un serviciu COLOSAL pentru partidele mici, care au astfel sansa sa devina mult mai puternice si poate chiar un serviciu COLOSAL facut lui Basescu ! Intortocheate sint caile politicii.

O sa zica Basescu - uite inamicii cum se aduna, uite ce caractere ce politica etc...si nici n-o sa greseasca prea tare, chit ca are si PDL multe pacate.

Or sa-si piarda din electorat pentru ca oamenii cit de cit echilibrati o sa-i abandoneze.

Daca vor sa-si semneze actul de deces politic, sa-i lasam si sa le uram:

Sanatate si mai ales VIRTUTE STIMABILILOR ! - nu de alta dar FIECARUIA II DORIM SA AIBA MAI ALES CE-I LIPSESTE !
Vezi mai mult
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra Ce mi-e PSD, ce mi-e PNL ?..TOT O APA SI-UN PAMINT. Chisalita politica.


------------------------------------------

Referitor la cota unica de 16%:

Deci, nu pastram cota unica de 16% pentru ca ASA E MAI BINE PENTRU ECONOMIE DECI PENTRU ROMANI !

PROCENTELE SI IMPLICIT NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR se negociaza ca sa impacam Capra PNL cu Varza PSD ! N-au ele ...treaba cu economia, cu logica, cu bunul simt...Neeee. Sa punem si noi mina pe ciolan caci n-am mai ros de mult la el si ne e FOAMEEEEE ! Prostimea trebuie sa faca cum spunem noi daca ne aduc la putere, chit ca n-are treaba cu realitatea....ba da si bine...ramine cota neschimbata si noi raminem Marii Maestri Politruci ai economiei in vreme de criza.

"Vrem sa construim un stat minimal, pentru ca aproximativ 10% din banii Romaniei se duc pe cheltuielile administratiei publice centrale si locale, ceea ce inseamna foarte multi bani pe care ii luam de la investitii in infrastructura si tot ceea ce este necesar", a declarat Atanasiu.

----- Vor stat minimal deci: mai explicit ? Vom vinde tot ce a mai ramas nevindut sau nefurat. Cui ? Evident celor cu bani, cu foarte multi bani, pentru ca cei fara bani evident ies din discutie.

Ce se intimpla in vreme de criza ? Simplu. Statul nu are bani si ce face dupa planul cel istetz liberal ? Vinde tot. Cum ? Ieftin desigur. Cine va cumpara mult si ieftin de la statul roman ? Cei puternici cu averi imense. Asa vor obtine averi si mai mari si isi vor mari profiturile si mai mult. Rezultatul ?

Sclavi. Poporul sclav la marii magnati. Ei cumpara tot. Firmele mici sint inghitite, proprietatile sint inghitite si oamenii vor lucra tot pentru ei, se intelege. Firmele mici nu vor putea face concurenta si marii capitalisti vor pune mina pe tot.

Si vom ajunge la ce ? La dictatura completa a banului. Proprietati cumparate, Parlamentari cumparati, Justitie cumparata, Presa cumparata si....vor mai ramine citiva fraieri alesi democratic pe carora o sa gasim noi o cale sa le inchidem gurile.

Metoda statului minimal este o cale subtila de Anihilare practica a Puterilor Statului si a Democratiei in favoarea unei noi ordini impusa Exclusiv de Puterea Banului, putere careia Nimic nu-i rezista.

Fenomenul este alunecarea Cit mai Discreta dar sigura spre Totalitarism Economic.

Pentru asta or fi murit atitia in 89 ? Ca sa scapam de comunism si sa dam peste totalitarism economic ?


------------------------------------------------- 

Referitor la banii care se pot obtine din "Nemaipomenitul" stat minimal, eu vad lucrurile altfel.

In loc sa produca STATUL MINIMAL NEOSCLAVAGIST, mai bine ar propune solutii pentru STOPAREA sau macare INCETINIREA ritmului FURATULUI.

....dar e mai simplu sa lasi Furatul la Liber (stim ca vor sa fure si ei si atunci, de ce sa propuna solutii pentru Combaterea Furtului National cind pot inchide ochii in interesul lor asa cum au facut politrucii in ultimii 20 de ani) si sa VINZI CE A MAI RAMAS.

Vinzi, adica DISTRUGI. De la nu ne vindem tara, am dat in extrema opusa. Vindem tot, si cumparam tot. Si oamenii.

NE FOLOSIM DE LACOMIA LOR, si le dam credite ca sa ii tinem SCALVI. Asa ei nu vor mai fi LIBERI si vor MUNCI PE RUPTE. Vor produce muncind pentru noi, iar cu banii munciti, ne vor platit, tot noua, marilor capitalisti, creditele.

Asa obtinem societatea perfecta pentru noi, marii capitalisti, si NeoSclavagista pentru ei. Pentru prostime adica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu