vineri, 16 iulie 2010

Reactii de Condamnare a Modului in care s-a Reflectat cazul Mortii Madalinei Manole intr-o parte a Presei

ZD
Condamnarea de către organizaţiile media schimbă ceva?
www.mediafax.ro
 
Mai multe organizaţii de media, printre care Centrul pentru Jurnalism Independent şi Active Watch-Agenţia de Monitorizare a Presei, condamnă, într-un comunicat, "modul agresiv, iresponsabil şi lipsit de deontologie în care unele medii româneşti au tratat cazul morţii cântăreţei Mădălina Manole&...
 

DG


 
nu, da" mai umple nişte pagini !
 
 

Zorin Diaconescu
Zorin Diaconescu
cine le citeşte? că altfel, degeaba le umpli
 
 
DG
maşina de spălat !
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Foarte bine. Genul asta de presa infecta, este facuta de "ziarisiti" care numai ziaristi/jurnalisti nu pot fi numiti si care in acelasi mod s-au comportat si in campania electorala. Nu neaparat ziaristii in sine ci publicatiile/canalele care promoveaza asemenea stil.

E vorba de faptul ca presa e si ea o meserie si ca reprezinta a 4-a putere in stat si trebuie ca urmare sa aiba o anumita tinuta.

Presa, la fel ca si politicienii si ca anumite categorii de muzica sint formatori de opinie prin audienta pe care o au si nu este admisibil sa nu tina cont de nici un fel de regula atunci cind publica materiale scrise sau video.

Aceeasi presa infecta a distrus notiunea de presa la fel cum politrucii au distrus notiunea de politica insasi si de parlament.

Oricit ar fi Basescu si Boc de criticabili, nu li se poate pune in circa chiar tot. E imposibil ca Boc si Basescu sa fie UNICII VINOVATI din Romania !!!!! E absurd. Ca ei fac greseli e real, dar modul in care o parte a presei intelege sa puna problema, este si asta o problema. Apoi se mira ca CSAT ia masuri exceptionale.

Daca si-ar fi vazut acea parte a presei despre care vorbim de Deontologia profesionala, in mod sigur nu se ajungea la reactia dura a autoritarilor.

Cazul decesului Madalinei Manole este doar inca o confirmare (FOARTE VIZIBILA SI DELOC PLACUTA) a calitatii Infecte a unei bune parti a presei romanesti.
 
 
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Miscarea Tehnocrata Romania Noastra
Legat de citit, pot sa spun ca exista destui care citesc pentru ca Oamenii Inghit si ce li se da. Aici apare Marea Problema a Lipsei Principiilor, Modelelor si Valorilor la nivelul Intregii Societati romanesti. Binele Trebuie Promovat, raul se propaga singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu